Hva Størrelse Gardiner for en 10-fots taket?

June 15

Hva Størrelse Gardiner for en 10-fots taket?


Når en arkitekt designer et hjem med 10-fots tak, vanligvis presiserer han høyere vinduer også, for å opprettholde riktig forhold. Taller vinduer kreve lengre gardiner hvis du vil at de skal komme fra toppen av vinduet til gulvet. Selv om det er en standard gardin lengde for rom med 10-fots tak, ikke denne lengden ikke nødvendigvis fungere i alle situasjoner.

Gulv lengde gardiner

Rom med 10 meters takhøyde vanligvis har vinduer som stiger opp åtte fot over gulvet. Men ved å bruke gardiner som er 8 fot høye på disse vinduene vil la gardinene hengende for langt opp fra gulvet eller ikke høyt nok over vinduet. Gardiner som er 108 inches lange - eller 9 fot - tillate god stoff til å dekke en del av veggen over vinduet, og legg ned til gulvet.

puddled Gardiner

For et luksuriøst utseende, vurdere puddling gardiner. Puddled gardiner er kuttet lenger enn de faktisk trenger å være, slik at de overskytende lengde vanndammer på gulvet. Dette ser fungerer godt i formelle eller luksuriøse rom og med gardiner som er laget av luksuriøse tekstiler. Gardin produsentene vanligvis legge ytterligere 12 inches til standard fotsid gardiner, noe som gjør dam lange gardiner 120 inches.

Spesialsydde gardiner,

Ikke alle boliger med 10 meters takhøyde har standard vinduer som nå åtte fot over gulvet. Før du kjøper ferdige gardiner som er 108 eller 120 inches lang, er det lurt å måle vinduene. Hvis du finner ut at ferdige størrelser ikke vil fungere for vinduene, kan du ringe en dekoratør eller en venn som kan tilpasset gjør gardiner i akkurat riktig størrelse.

andre hensyn

Før du installerer draperi stenger og hengende gardiner, måle og vurdere alle aspekter av vårt prosjekt. Vurdere den ekstra lengden som gardin faner, bånd eller ringer til. Også fjerne gardiner fra pakken og måle dem nøye, fordi pakken dimensjoner kan variere fra selve gardin lengde.

Når du velger gardin bredde, er en tommelfingerregel å doble bredden av vinduet. For eksempel, hvis vinduet er 36 inches bredt, så du vil ha enten en 72-tommers gardin panel eller to 36-tommers paneler.

Dekoratører anbefaler generelt at du henger gardinene så nær taket som mulig mens det fremdeles slik at bunnen av gardinene å berøre gulvet.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com