DIY installasjon for en Granite Tile Counter

June 30

DIY installasjon for en Granite Tile Counter


Benkeplater laget av store plater av granitt er vakre, holdbare - og dessverre dyrt. Men du kan få som rik stein titt på en brøkdel av kostnaden ved å legge en granitt flis countertop. Granitt fliser er bare om lag en fjerdedel kostnaden per kvadrat foten som skive granitt, og de kan installeres mye som keramiske fliser. Nøkkelen til gjør-det-selv installasjon av en granitt flis telleren er fremstillingen.

Flate

Start med en flat, jevn overflate. En ujevn overflate vil oversette til ujevne fliser, som vil ødelegge utseendet, så det er best å starte fra bunnen opp med alt nytt materiale. Trekk opp de eksisterende benkeplater, og installere en kryssfiner base. Tre-kvart-tommers kryssfiner som er best, men du kan også bruke 5/8 tommer, hvis det er alt du kan få. Skjær biter av kryssfiner slik at de vil være helt inntil veggen på baksiden av disken og utvide omtrent en halv tomme ut over forsiden av skapene. Fordi det ferdige telleren vil være tung, installere blokkering langs skaptopper og langs bakveggen slik at kryssfiner er godt støttet på alle sider. Shim kryssfiner der det er nødvendig å gjøre det nivået, og fest den til blokkering med skruer.

backing

Påfør et lag av thinset mørtel på toppen av kryssfiner, og skru ned et lag av sement bord backing. Bruk fiberglass mesh tape og mer thinset å forsegle alle skjøter i sementplater.

Oppsett

Legg ut flisene før du gjør noe skjæring. Ordne brikkene slik at fargevariasjonene i steinen vil bli enda over benken, og slik at eventuelle striper vil kjøre i samme retning. Når du har oppsettet sett, tegne et kart for deg selv og markere bunnen av hver flis med sin plass på kartet.

Innstilling

Sett flisene. Arbeide med ett lite område om gangen, legger ned et lag av thinset mørtel og sette fliser 1/8 tomme fra hverandre. Begynn i hjørnene og jobb deg til endene. På et møte med en vask, men starter i endene og jobb deg til vasken; korte stykker er mindre merkbart når det eneste stedet de vises i de smale strimler av benkeplate foran og bak vasken. Bruk en diamant flis så å gjøre kutt; en keramisk flis kutter vil ikke gjøre deg noe godt når du arbeider med stein.

grout

Velg en fugemasse så nær fargen på flisene som mulig. Kombinert med de smale fuger, vil dette gjøre fugemasse nesten usynlig og videre utseendet av solid stein.

kanter

Velg en stil for den fremre kanten av flisen. Tre kanter er den enkleste å installere; den kan festes direkte til kryssfiner base. Du kan også klippe smale stykker av flis for front kanter. Hvis du går denne ruten, må du installere ekstra sement bord. Se link i Resources for bilder av kanter stiler.

benken

Fullfør opp med en backsplash. Du kan feste fliser direkte på veggen bak disken, hvis veggen er i god form, eller du kan installere sement bord og deretter legge flis til det.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com