Tradisjonell gård Soverom Design

September 4

Tradisjonell gård Soverom Design


Enten du bor i en Midwest våningshus, et land ranch i North Carolina eller en strandpromenade hjem i Seattle, kan du nyte den enkle innredningen av en tradisjonell gård soverom. Innlemming myke fargetoner, antikke møbler, casual vegg- og solskjerminger og sjarmerende personlige aksenter er måter å skape en sjarmerende våningshuset soverommet der du kan slappe av.

Farger og mønstre

Tradisjonell gård soverommene kan ha en rekke farger fra blek blå til rød, hvit, krem, eller beroligende grønt. Nøkkelen er å bruke myke, lyse farger på vegger, vinduer, møbler og sengetøy. Accent en vegg med en subtil maling farge eller bakgrunn i et rom som er innredet med det meste hvit eller krem ​​så innredningen ikke blir overveldende. Stoffer kan ha koselige blomstermønstre eller stripete tikker for en tradisjonell stil.

Vegger og gulv

Farm soverommet vegger er vanligvis behandles med perle-board wainscoting, floral tapet eller maling. Kombiner veggen behandlinger for casual look av tradisjonelle rom. Hang naturlig fiber gjennomsiktige vinduet gardiner som lar lyset å filtrere gjennom for en luftig, frisk følelse. Roman nyanser, samlet gardiner og persienner er typisk i våningshuset soverom. Gulv bør utsettes tre med en uformell vevet eller fille teppe nær kanten av sengen.

Møbler

Tradisjonell gård soverom er innredet med en jernseng, en antikk speilet kommode, skap eller garderobe og en liten trebenk. Disse brikkene er vanligvis lette eller hvitmalt tre og distressed eller har en patina på metallet. Legg en vintage floral sjeselong og en floral sengeteppet for et sjarmerende og koselig våningshus stil.

Accents

Hvert tradisjonelle våningshuset soverom trenger et krus, mugge eller vase fylt med en fargerik gjeng med villblomster. Erstatt standard knotter på kommoder og bord med bronse eller glass seg. Heng opp bilder og malerier på veggene med distressed rammer. Legg antikke berører rundt i rommet med et arvestykke dyne, bilder av dine forfedre eller en vask på kommoden.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com