Dekorere ideer for å oppdatere en 1960 hus

July 7

Dekorere ideer for å oppdatere en 1960 hus


Arkitektur, hvitevarer, vindu behandlinger, tepper og tilbehør har utviklet seg siden space-age-inspirerte 1960. Da og nå, materialer, farger og former i et hjem påvirke stemningen plassen formidler. Et hus bygget i 1960 trenger ikke å bære den tiden er innredningen, men: Uansett når bolig ble bygget, kan du uttrykke din smak eller innfall og dekorer med en moderne eller banebrytende utseende. Utforsk dekorere ideer for å oppdatere en 1960-tallet hjem med en makeover som passer deg.

Opprette et Mood

En harmonisk dekorere ordningen skaper en stemning, for eksempel ro i et soverom inspirert av en øy getaway, kos i et land kjøkken eller høy energi i et hjemmekontor. Utforske eksempler på moderne interiørdesign i blader og møbelhallen kan hjelpe deg å velge utseende som du ønsker å tilpasse for din innredning. Velge en dominerende farge for hvert rom forenkler prosessen med å oppdatere innredning. Nøytrale farger som krem, brun, taupe, hvit, svart og brun tilby et rent, up-to-date utseende for møbler og tepper.

dekorere stil

Velge en dekorere stil som spiller opp funksjoner i en 1960-tallet hjem kan skape en oppdatering som passer ditt hjem. For eksempel, hvis kjøkkenet har innebygde skap, oppdatere knotter eller håndtak med ny maskinvare som passer din dekorere tema, for eksempel smijern for en rustikk kjøkken, keramiske for et land kjøkken eller matt metall for en moderne touch. En variert dekorere stil kombinerer møbler og tilbehør fra ulike tidsepoker og kulturer, og tilbyr en strategi for å arbeide med retro materialer i en 1960-tallet hjem og legge oppdaterte funksjoner som vindu behandlinger i nøytrale farger, naturlig fiber området tepper, innrammet samtidskunst og en opp -to-date underholdningssenter.

moderne materialer

Miljøvennlige bærekraftige materialer som bambus tilby et alternativ for å oppdatere en 1960-tallet huset. Legge bambus gulv, rom skjermer, skjærebrett og persienner kobler huset til den grønne trenden i hjemmet innredning. Bambus holdbarhet og rekke utførelser - fra lys til mørke toner - gjør det allsidig for ethvert rom eller tema. Rattan og kurvmøbler og tilbehør har tidløs appell og tilbyr buede linjer som fungerer godt med tradisjonelle, overgangs og moderne dekorere stiler.

Oppdatere tips

Endre pute stoff på rotting eller kurvstoler, kjærlighet seter og sofaer gir dem et nytt utseende - en pengebesparende måte å oppdatere huset ditt. Kast og aksent puter kan gi et nytt utseende til stoppede møbler.

Området tepper, løpere, gardiner, håndvevde tepper og tilbehør som vaser, kommode skjerf og fontener gi et rom et nytt utseende uten bekostning av å endre alle møbler. Levende planter bringe naturen inn i hjemmet ditt. Arrangering planter i grupperinger i hvert rom gir hjemmet ditt et friskt utseende.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com