Kan Drano brukes på en tilstoppede toalett?

August 25

Kan Drano brukes på en tilstoppede toalett?


Et tett toalett er en av de mest ubehagelige utfordringene et hus kan stå overfor, og vanligvis ikke en som kan vente. Mens helle en væske renne renere som Drano inn på toalettet for å fjerne blokkeringen kan virke som en god idé, er det ikke tilrådelig for flere grunner.

Væsken renne rengjøringsmidler

Flytende avløp rengjøringsmidler er utviklet for å fungere på vask, dusj og badekar avløp. De fungerer ikke bra på toaletter på grunn av måten toaletter er gjort. Flytende avløp tette fjerning fungerer ved å bryte opp det rusk som forårsaker tette. Men tresko i toaletter vanligvis form utover toppen av S-felle, som styrer hvor mye vann som er i toalettskålen. Når man helle en væske renne renere inn i en toalettskål, vil væsken forbli i beholderen, hvor den ikke er i kontakt med det materiale som har tilstoppet toalettet. Siden avløp renere ikke berører tette, kan det ikke løse det. Dessuten er flytende avløp rengjøringsmidler ikke formulert for å oppløse de materialer som vanligvis forårsaker et toalett å tette.

Forebygging

Produsentene av Drano er blant de som gjør et produkt som vil bidra til å forhindre en saktegående slet blir tilstoppet. Produktet inneholder mikroorganismer som bryter ned toalettpapir og organisk materiale som har blitt festet til innsiden av rørene. Kvalt-up rør er smalere enn vanlige rør, og kan hindre at vannet strømmer hurtig nok til å bevege det materiale som blir spylt bort gjennom toalettet fellen. Fjerne gunk fra rørene bidrar derfor hindre tresko. Les produsentens instruksjoner for å finne ut hvor mye av produktet å bruke og hvor ofte. Vanligvis produktet må sitte i rør for seks til åtte timer for å være effektive, så det er en god idé å bruke den før du går på jobb om morgenen eller før du pensjonere om natten.

Hvordan å rense en Toalett

Den beste metoden for unclogging et toalett er vanligvis den enkleste --- bruke et stempel designet spesielt for oppgaven. Et stempel kan du presse vannet i bollen av toalettet ned i avløpet med makt. Du må kanskje stupe et par dusin ganger for å endelig fjerne tresko, men det er verdt innsatsen, siden denne metoden er svært billig og unngår å sette flere kjemikalier i det offentlige avløpssystemet eller i din septiktank.

Sikkerhet Bekymringer

En siste grunn til ikke å bruke en væske renne renere i et toalett, er at det vil forbli i bollen, siden du ikke kan spyle toalettet. Hvis du bestemmer deg for å prøve et stempel for å fjerne tresko, du kjører risikoen for spruting kaustisk væske renne renere på hendene eller armene eller i ansiktet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com