Hvordan Lay keramiske gulvfliser Diagonalt

September 11

Hvordan Lay keramiske gulvfliser Diagonalt


Når du har bestemt deg for keramiske fliser for din nye gulv, velger du et oppsett som din neste trinn. En diagonal layout skaper drama i rommet, og fremhever etasje over rommets mer grunnleggende strukturer. Selv om profesjonell montering av diagonale keramiske fliser sikrer korrekt layout, kan et hus fullføre dette prosjektet selv for en brøkdel av prisen. Forbered gulvet og legge ut fliser før påføring av mørtel for å forhåndsvise prosjektet før det blir permanent.

Bruksanvisning

1 Clear rommet hindringer inkludert møbler, reparerte hvitevarer og trim rundt gulv, som baseboards. Feie og støvsuge betongplate eller gulvet. Om nødvendig, vatre etasje: sand eller slipe ned høy flekker, og bruke flytende gulvnivå til de lave flekker.

2 Merk av for plass for å sørge for sine vinkler er helt firkantet og at veggene ikke bøye. Mål 3 fot fra ett hjørne på en vegg og markere stedet. Mål 4 fot fra samme hjørnet på den tilstøtende veggen og markere stedet. Mål avstanden mellom de to merkene (hypotenusen i trekanten du nettopp opprettet). Hvis avstanden er nøyaktig 5 fot, er rommet torget.

3 Mål til midten av rommet. Marker to kritt linjer vinkelrett på hverandre i midten av rommet for å danne et kryss i sentrum. Bruk T-kvadrat for å fastslå at de to kritt linjer er nøyaktig vinkelrett på hverandre.

4 Mark hver av de to linjer i to flekker hver, med alle fire merker i avstand likt fra senterkryss. Det spiller ingen rolle hvor langt opp eller ned hver linje merket er, så lenge de er lik på hver linje. Gjør merkene så langt fra sentrum som kan finnes helt i rommet. Ta et kritt linje som forbinder hver av de fire punkter til de som er tilstøtende til det, danner en diagonal boksen i midten av rommet.

5 Bruk diagonal boksen i midten av rommet som en guide for å legge fliser. Legge fliser tørr, inkludert fugemasse avstandsstykkene, og justere etter behov for å unngå at små trekant kutte fliser på en kant av rommet. Marker flisene som trenger kutte og kutte etter behov.

6 Bruk en sparkel, påfør et jevnt lag med mørtel til gulvet i henhold til produsentens anbefalte tykkelse. Sett fliser i mørtelen begynner på den lengste uhindret veggen og jobber mot den andre siden. Ikke trykk flisene inn i morter til hele gulvet er satt slik at du kan justere flisene som nødvendige. Bruk fugemasse avstandsstykker for å skape ensartede fugemasse linjer.

7 Trykk på midten av hver flis med en gummihammer for å sette den inn i mørtel. La mørtelen tørke i henhold til produsentens instruksjoner før påføring fugemasse.

8 Fjern fugemasse avstandsstykker. Scoop noen fugemasse ved hjelp av en laminert fugemasse flyte. Hold fugemasse flyte på en grunne vinkel til gulvet, feie fugemasse over innmurt flis. Skrap vekk overflødig fugemasse med fugemasse flyte. Rens bort fugemasse rester med en ren våt svamp, dyppet i vann ofte for å skylle bort fugemasse.

Hint

  • Etter innstilling hver rad av flis, sjekk for retthet ved hjelp av T-kvadrat eller en annen lang rett kant. Invester i (eller leie) en flis så for å gjøre de store kuttene er nødvendige for å legge diagonal flis. Snipping flisen kan ikke gi de lange rette kanter som trengs for dette prosjektet.
  • Du kan bare legge fliser på diagonalen i et rom med perfekt kvadrat vinkler. Hvis veggene bøye seg, ringe en entreprenør til å løse problemet med gips. Som et alternativ, firkantede rommets vinkler ved å begynne flisen jobben på en linje litt vekk fra veggen i et område som ikke vil være synlig eller kan bli dekket av trim når gulvet er ferdig.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com