Slik fjerner en ødelagt Bulb på en Range

July 4

Selv om det ikke skjer ofte, noen ganger en ovn spekter pære blir for varmt og bryter inne i kloden. Noen ganger pære pauser som du tar den på grunn av et svakt punkt i glasset. Fjerne en knust lyspære på en rekke krever fjerne det som er igjen av glasset pære fra pæren basen. Når du fjerner den ødelagte pæren er det nødvendig å rengjøre gjenværende glasset fra enheten før du installerer en ny pære eller matlaging i ovner.

Bruksanvisning

1 Trekk området fra stikkontakten. Strømledningen er bak serien. Noen områder har et verktøy skuff under ovnen. Trekk skuffen ut og nå strømledningen fra skuffen hulrom. Hvis du ikke får tak i strømledningen eller området er fastkoblet til hjemmesiden din, slå av skillebryteren til området.

2 Ta på lær arbeidshansker for å beskytte hendene fra knust glass. Det er også en god idé å sette på et par vernebriller for å beskytte øynene også. Åpne ovnsdøren og skyv ut både av matlaging racks. Sett stativene på telleren.

3 Vri verden som dekker ovnen pæren mot klokken med hånden, og trekk den bort fra stikkontakten. Noen ovner bruke en fjærklemring for å feste pære. Klem tappene på ringen for å trekke hele verden bort fra stikkontakten.

4 Hold i verden loddrett med den åpne ende peker mot taket for å forhindre knust glass fra å falle ut. Tøm kloden over en søppelbøtta og sette verden til side.

5 Bryt av eventuelle gjenværende glass rundt pære base med nebbtang. Ta tak i liten kant av metall fra lyspæren base med tang. Det er akkurat nok av metalldelen av lyspæren stikker over sokkelen. Bøy metall mot midten av kontakten noe.

6 Få et fastere grep om den bøyde metalldelen med nebbtang. Vri metalldelen mot klokken med tang akkurat som du ville gjort hvis pæren var intakt. Fortsett å vri metalldelen til pære basen er ut av kontakten.

7 Plukk opp større biter av ødelagte pæren glass og plassere den i søpla. Støvsug ovnen og lys socket for å fjerne små biter av glass.

Hint

  • Hvis ovnen lys socket er en keramisk base, trekker bare metall pære basen ut av stikkontakten.
  • Koble alltid strømmen til apparater når du gjør noen reparasjoner.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com