Hagearbeid Tips for North Central Texas

July 2

Hagearbeid Tips for North Central Texas


North Central Texas ligger i den nordlige delen av staten like vest for Øst Texas Pineywoods. Dallas-Fort Worth Metroplex er sentrum for denne regionen. Jordsmonnet er mørk og tung, spesielt i bottomlands og elvebreddene. I noen områder er jorda Leir og tørr. Oppbevar disse grunnforhold, og områdets tørt, varmt vær i bakhodet når planting for å oppnå de beste resultatene.

Bruk Companion Planting

Insekter er et stort problem på grunn av den lange strekninger av varme i området. North Central Texas kan oppleve temperaturer på 80-tallet i løpet av november måned, noe som betyr langvarig problemer med invasive insekter. Companion planting kan redusere pest problemer mens produsere en blomstrende avling. Det innebærer å plassere gjensidig fordelaktige planter i umiddelbar nærhet til hverandre for å maksimere vekst. For eksempel, frastøter basilikum hornworms som ofte invaderer tomatplanter. Dill tiltrekker seg fordelaktige insekter, for eksempel marihøner, som lever av bladlus. Plant ringblomster i nærheten bønneplanter å frastøte meksikanske bønne biller, mens plante blomkarse kan bidra til å drive bort agurk biller.

vann klokt

North Central Texas er utsatt for tørke i løpet av sommeren, men ikke gjør den feilen å vanne hver dag. Dette kan føre til sopp infeksjoner som brun lapp eller store patch sykdommer. I stedet vann noen få dager per uke, men det vann dypt, slik at vann for å suge dypt ned i jorden. Dette er vil bidra til å oppmuntre dypere rotvekst som gjør at planter til å overleve perioder med tørke.

Velg Native Plants

Ved hjelp av en gress eller plante som ikke er ment til å vokse i dette området klima kan resultere i døde planter rundt. Det beste alternativet er å velge lokale planter. Indigo spir planter er et godt valg for North Central Texas på grunn av sin semidrought-tolerant egenskaper. Den kan overleve på lite vann, trives i full sol og blomstrer små lilla blomster fra april til november. Bermuda eller zoysia gress er både felles torv gress for regionen og trives i direkte sollys og litt vann.

Forbered Din Jord

Den Collin County Master gartnere nettside beskriver jord av North Central Texas som "black gumbo" på grunn av sin mørke og klissete konsistens. Dens tetthet kan kveles planter, og den har et høyt alkalisk innhold, som enkelte planter ikke kan tåle. Forbered jord ved å blande i organisk kompost før planting. Ikke forberede jorda mens den er våt: dette vil føre til en reduksjon i oksygen. Ikke legg sand til leirjord, da dette kan føre til problemer senere. Når hagen din og plenen er etablert, lufte den en gang i året i sommer.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com