Hvordan lage hjemmelaget mat Dehydrators

July 27

Hvis du ønsker å lære hvordan å lage hjemmelagde mat dehydrators det er mange steder på nettet hvor du kan finne instruksjoner. For det meste disse hjemmelagde mat dehydrators er laget ved hjelp pappesker, aluminiumsfolie, en lyspære, en lys socket og en elektrisk ledning. Men hva har du tenkt å gjøre hvis strømmen går ut, og du må redde kjøttet i fryseren ved å dehydrere det?

Alle kan lære å lage hjemmelaget mat dehydrators som ikke krever elektrisitet. I en krisesituasjon hvor strømmen er ute, har du sannsynligvis alt du trenger rundt i huset for å bevare de steker i fryseren.

Bruksanvisning

Lage hjemmelaget Mattørkingsbrett

1 Hvis du har vindu skjermer på vinduene, fjerne dem. Sørg for at skjermen materialet er intakt. Hvis skjermmaterialet er glassfiber og slitasje på og har tårer man vil anbefales å skifte ut på skjermen ved å veve et nett rundt rammen av vinduet skjermen.

Hvis vinduet skjermen er metall eller vinyl kan du bare vaske skjermen og gå til trinn 9 nedenfor.

2 Bruk tape og bånd den ene enden av strengen, snøret eller tråd (line / tråd) på kanten (punkt A)

3 Trekk linjen stram til motsatt side av rammen (punkt B) Plasser et stykke tape over Point B tidspunktet av tråden for å feste den til rammen. IKKE klipp tråden.

4 Kjør tråd / linje under rammen, trekke det stram til den motsatte side av rammen (punkt C). Trekk tråden / linje over kanten av rammen ca ½ "fra punkt A og fest den til rammen med en annen del av duct tape.

5 Fortsett denne brytes og tape prosessen til hele lengden av vinduet skjermen rammen er dekket med tråd / line plassert ½ "fra hverandre til du kommer Point Z.

6 Fest tråden / line med duct tape på punkt Z og deretter kutte tråden / linje.

7 Deretter gjentar du trinn 2-6, kjører tråden / linje i motsatt retning: (Point AA til punkt BB). Når du er ferdig vil du ha et tørke brett, stort nok til å romme flere pounds av oppskåret kjøtt.

8 Gjenta trinn 2-7 for hvert vindu skjerm som du har tenkt å bruke.

9 Sett opp så hester der solen og eventuell vind kan sirkulere rundt oppsettet.

a. Place the saw horses so that the dehydrating screen-tray can be laid lengthwise between them.
b. If you don't have a pair of sawhorses, you can set out a table or even a couple of straight-back chairs. If you use a table, place something at each end to raise the screen-tray above the tabletop so air can flow under the screen.

10 Legg ut kjøtt eller frukt som du har tenkt å tørke på nettingen.

11 Place to biter av tre / stein / blikkbokser i hver ende av skjermen der den hviler på sawhorse. Dette vil gi en støtte for den neste dehydrerende skjerm-brett, pluss gi plass mellom skuffene for luften å sirkulere.

12 Når du har alle de skjerm skuffene på plass, dekker hele hjemmelaget mat dehydrator med netting eller cheesecloth. Dette vil holde bugs av uten å hindre luftstrømmen.

Hint

  • Om natten, bør du ta skuffene i huset for å holde tørke trygg mat fra natten dugg og prowling dyr. Hvis du bor på et sted hvor luftfuktigheten er under 70 prosent bør du ha noe problem å tørke mat ute i sun.Usually det tar to til tre dager for tynne skiver kjøtt til tørk i et utendørs mat dehydrator.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com