Hvordan lage en Shade Struktur Bruke Betong Fylt Blomsterpotter til Hold Up innlegg

August 9

Hvordan lage en Shade Struktur Bruke Betong Fylt Blomsterpotter til Hold Up innlegg


Temperaturer i sommer klatre til uutholdelig tall i noen steder. Selv står stille, du bryte inn i en svette. Trykkende solstrålene raskt dehydrerer deg, og høye temperaturer kan føre til heteslag. Noen ganger kan det ikke være nok skygge fra trær eller andre strukturer for å finne lindring. Lag en skygge struktur ved hjelp av betongfylte blomsterpotter til å holde opp innlegg og en presenning eller annet stoff som forteltet.

Bruksanvisning

1 Dekk noen hull i bunnen av blomsterpotter med papp eller aviser. Bland sementblandingen i henhold til pakken. En stor pose vil fylle to blomsterpotter.

2 Sett inn en landskaps tømmer inn i en blomsterpotte og hell betong rundt stangen. Arbeidet med en jevn overflate og spenne tømmeret med en 2-av-fire tre avsnitt på hver side av stolpen så det er fortsatt rett. La betongen herde, og fjern de to-by-4-tallet. Gjenta prosessen med de tre andre innlegg og blomsterpotter.

3 Legg blomsterpotter på sin side og bore en forrett hull for øye-kroker, 3 inches fra toppen av landskaps tømmer. Skru øyenkrokene i tømmeret. Stå blomsterpotter på ønsket sted med øye-kroker som vender utover fra midten av de fire potter.

4 Starter fra innsiden, kjøre tauet gjennom ring hullet nærmest hjørnet av presenning, deretter gjennom øye-kroken på tømmer og ut igjen gjennom det første hullet på den tilstøtende siden av starteren hullet. Binde tauet i en knute på innsiden av landskaps tømmer. Tauet vil gå gjennom presenning, gjennom øyet-kroken og tilbake gjennom presenning. Gjenta denne prosessen med de tre andre landskaps tømmer.

5 Juster blomsterpotter å holde presenning stramt så et vindkast ikke billow opp presenning. Stabil skyggen struktur, for langvarig bruk, ved å begrave blomsterpotter halvveis ned i bakken eller kjører en bardun fra tømmeret til bakken.

Hint

  • Løsne presenning fra polene når den ikke er i bruk for å unngå slitasje på presenning.
  • Male blomsterpotter for ekstra dekorasjon på piknik og fester.
  • For en nyanse struktur større enn 12 fot med 12-fots, bruke tre sementerte innlegg pr side for støtte eller presenning vil synke i midten.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com