Hvordan lage Raised Panel Wainscoting Bruke MDF

July 20

Hvordan lage Raised Panel Wainscoting Bruke MDF


Wainscoting er panel som går langs den nederste halvdelen av en vegg, under en stripe av dekorative molding kjent som en stol rail. MDF er et tre sammensatt produkt laget av meget fint støv i et spesialisert kjemisk bønder som skaper et panel av høy konsistens i konsistens og tykkelse. Panelet kan være utformet i to lag, med en backer panel og et dekorativt lag.

Bruksanvisning

Kutting og Maskinering

1. Kutt 48-by-96-tommers plater av 1/2-inch tykk MDF i tre like 32-by-48-tommers paneler. Skjær ett ark for hver 12 fot brystpanelet. Skjær 3/4-tommers tykke MDF i samme mengder. Bruk en tabell så med en fin-tann blad.

2 Tegn en 42-av-22-tommers rektangel i midten av hver 32-by-48-tommers panel av 3/4-tommers tykt MDF, ved hjelp av en stikksag. Skjær en tomme fra hver kant av de 42-av-22-tommers paneler, for å gjøre dem 40 med 20 inches, ved hjelp av tabellen sagen.

3 Installer en ogee litt med en 3/4-tommers bred kuttet, og et lager i din router. Still dybden slik at lager rir 3/8 tomme under bunnplate av ruteren. Start ruteren og kjøre den langs ytterkanten av hver av de rektangulære panelene. Start ruteren og løpe fra venstre til høyre.

4 løpe til ruteren rundt innsiden av utskjæringen i 32-av-48-tommers paneler. Gjelder trelim på baksiden av disse panelene og sette en på hver 1/2-tommers panel, med alle kantene flush. Nail panelene sammen med 1 1/4 tommers pin negler, ett hver 6 inches.

montering

5 Påfør lim på baksiden av cutout panelene du rutes og passer en, sentrert, i hvert panel. Spiker dem på plass på samme måte.

6 Trykk på knappene og dra stud finder over installasjonen veggen markerer hvert sted hvor søkeren lyser og piper, for å markere studs.

7 Monter panelene mot veggen, med start i den ene enden. Stå panelet mot veggen og kjøre en 3-tommers behandlet dekk skrue gjennom panelet 2 inches ned fra toppen av panelet, og en 2 inches opp fra bunnen, i hver stud, med en batteridrevet drill, inntil skruehodene er bare litt innfelt.

8 Monter neste panel stanget opp til første og skru den på plass på samme måte. Fortsett å legge fulle paneler så langt som mulig. Mål avstanden fra enden av det siste panelet til enden av veggen. Del værende avstand av to.

Finishing the Wall

9. Skjær et stykke av størrelsen på delt dimensjon fra hver 32-tommers side av et ferdig panel, slik at den midterste er skåret ut, på bordet så og passer de to delene sammen, for å fylle området, skaper en komplett, liten panel.

10 Nail et stykke 2 1/2-tommers bred stol rail, med den øverste kanten selv med toppen av panelene. Bruk en 2 tommers spiker hver 8 inches. Legg full lengde stykker for støping så langt som mulig. Mål og skjære et stykke for å passe inn fra den siste hele stykket til enden av veggen, ved hjelp av en gjærings sag.

11 gjøre det samme med 4-tommers-tall bunnplate langs undersiden av panelene. Monter den mot gulvet, spiker det på plass med en spiker hver 8 inches og skjære et stykke å passe på slutten av veggen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com