Hvordan spare en døende Willow Tree

July 21

Hvordan spare en døende Willow Tree


Piletre feie kalesjen gjør en dramatisk midtpunkt i et landskap. Men piletrær har en historie av å være utsatt for sopp sykdom, skadedyr og vinterskader. Det er viktig når plante et piletre å tenke på sin voksende krav for å hindre fremtidige problemer. Disse trærne som fuktig jord, full sol og masse plass. Spør omsorg må gis til en willow hvis du merker noen blad misfarging, hemmet vekst eller defoliation.

Bruksanvisning

1 Hell 70 prosent denaturert alkohol og 30 prosent vann i en sprayflaske. Steriliser din beskjæring sag ved sprøyting sagen med blandingen og tørke med et håndkle. Steriliser beskjæring verktøy i mellom kutt.

2 Dig ved siden av noen suckers vokser fra roten ballen av piletre. Lag en flush kutt for å fjerne sucker fra roten ballen. Suckers eller vann spirer er grener som vokser fra Willow Tree root baller når treet er fortvilet. Disse grenene stjele viktige næringsstoffer ment for resten av treet.

3 Fjern eventuelle greiner som har blitt infisert med en sopp sykdom ved å klippe dem av ved avslaget krage. Piletrær kan bli infisert med krone gnagsår, selje skorpe og svart cankers. Se etter flekker på bladene, grønne sporer under blader, lesjoner på kvister eller grener og dieback.

4 Skrap toppen av en gren for å se om det er dødt fra skade eller sykdom. Hvis du ser grønnaktig hvit under skrape, er den grenen i live. Brun eller svart under skrape indikere filialen er døde og bør fjernes.

5 Påfør en gjødsel under kalesjen av treet og strekker en fot forbi sin dripline. Den dripline er området under de ytre grenene. Bruk en alle formål gjødsel med et nitrogen fosfor-kalium (NPK) forhold på 10-10-10 og fordele den på jord i henhold til instruksjonene. Vann treet grundig.

Hint

  • Hånd trekke noen nærliggende ugress. Weeds konkurrere med piletre for jordas næringsstoffer.
  • Unngå å spraye en ugressmiddel overalt rundt treet. Piletrær tåler ikke plantevernmidler.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com