Hvordan erstatte en Kenmore kjøleskap Dør Cam Riser

April 22

Kenmore kjøleskap er designet med selvlukkende dører. Denne funksjonen hjelper når du har hendene fulle, og du må bruke albuen til å stenge døren. Det er også en fordel hvis du har et lite barn som ikke helt har styrke til å stenge kjøleskapsdøren. Den harde plastkonstruksjon av stigerøret kan slites ned og brytes over tid. Dette kan føre til at døren å holde åpent, blir vanskelig å lukke, eller slip og skrape på bunnen hengslene. Du kan returnere kjøleskapsdøren til sin opprinnelige driften ved å erstatte døren cam riser.

Bruksanvisning

1 Fjern maten fra Kenmore kjøleskap eller fryser, avhengig av hvilken stigerør du trenger å erstatte, og plassere maten i en kjøligere. Du må fjerne døren for reparasjon, og ved hjelp av en kjøligere bidrar til å holde maten trygg. Slå av kjøleskapet eller fryseren for å stoppe motoren og fans fra drift.

2 Fjern skruene fra hengslene skjønnhet dekselet på toppen av kjøleskapet. Plast skjønnhet dekselet er designet for å blande med utsiden av kjøleskapet og skjule metall hengslene. Ta dekselet av hengslene, og sett det til side sammen med skruene.

3 Fjern sekskantskruene som holder hengselet til Kenmore kjøleskap med en 5/16-tommers muttertrekker. Løfte det hengslede fra toppen av kjøleskapet og ut av døren. Sett til side hengslene og skruer.

4 Åpne Kenmore kjøleskapdøren, og løft det opp fra bunnen hengslene. Legg døren på et solid underlag.

5 Se langs bunnen av døren for doorstop og cam riser. Kammen riser sitter mellom bunnen av døren og doorstop. Åpningen på cam sitter over hengslene og har en hevet, grov overflate.

6 Løsne, men ikke fjern, sekskantskruen på doorstop lengst fra hengslet hull i kjøleskapet. Fjern sekskantskruen fra doorstop nærmest hengselet hullet. Denne skruen trådene gjennom doorstop og cam riser.

7 Trekk skadet cam stigerør fra under dørstopper. Skyv den nye cam under dørstopper.

8 Sett inn sekskantskruen gjennom hullet i doorstop og skruehullet i erstatning cam riser. Linje hengselet hull i kammen opp med hengslet hull i kjøleskapdøren. Stram begge sekskantskruene på bunnen av kjøleskapet døren.

9 Løft Kenmore kjøleskap døren på bunnen hengslene. Lukket døren og sett den øverste hengselet inn døren.

10 Sett sekskantskruene gjennom hengselet og inn i toppen av kjøleskapet. Stram skruene med mutter driver.

11 Place skjønnhet dekselet over hengslene. Fest dekselet med skruene du fjernet tidligere.

12 Slå på fryseren eller kjøleskapet. Flytt mat fra kjøleren tilbake i Kenmore kjøleskap eller fryser.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com