Slik Dekorer med moderne stil

July 30

Slik Dekorer med moderne stil


Moderne dekorere gir rom en "edge" og samtidig bevare en følelse av komfort og varme. Ofte diskré kan puste nytt liv i verdensrommet, slik at du ikke nødvendigvis trenger å bruke mye penger for å dra nytte av moderne dekorere trender.

Bruksanvisning

1 Velg din farge ordningen. Sky blue, turkis, dyp gull og lilla alle er trender for moderne interiør, som er jordfarger. Bruk mørke farger i rom hvor du ønsker å gi en mer intim stemning eller skape dybde. Gray er ofte brukt i stedet for beige for en nøytral farge valg.

2 Vurdere å installere naturlig tregulv eller keramiske fliser. Det er en trend å "gå grønne" i dekorere, så syntetisk er ute. Velg naturlige stoffer til gardiner eller naturlige fiber persienner. Hvis du ikke har råd til store renoveringer som et nytt gulv, bære den "naturlige" tema i andre dekor elementer, for eksempel en naturlig tre arkivskap eller skrivebord, et bonsai tre eller en stein statue på et portrom bord.

3 Velg store, koselige sofaer og stoler. Møbler bør være stort nok for underholdende, samler seg rundt TV-en eller ta en rask lur. Bare vær forsiktig at møblene ikke overvelde plassen; justere størrelsen for å imøtekomme de rom dimensjoner.

4 Mix og match dekor stiler. En variert utseende vises ofte i moderne dekorere. Du kan bruke en vintage stykke blandet blant mer moderne møbler eller dekor elementer, så vel som en antikk eller to. Bland dem inn i et harmonisk utseende ved å sikre bitene passer din valgte fargevalg.

5 Bruk dekor elementer i sterke aksentfarger. Puter er en enkel måte å gjøre dette på, som er blomster. Lagdeling fargerike tepper er en annen teknikk.

6 innlemme reflekterende flater som speil eller glass på kaffe eller slutten tabeller eller lamper. De reflekterende flater er nyttige i moderne dekorere fordi de gir en illusjon av mer plass og forsterke lys. Bruk rustfritt stål apparater og inventar for å oppnå dette målet på kjøkkenet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com