Hvordan legge til Mushroom Kompost til din grønnsakshage

July 28

Hvordan legge til Mushroom Kompost til din grønnsakshage


Legge sopp kompost til grønnsakshagen kan dra avlinger og jord - når komposten er forberedt for grønnsaker. Før den treffer butikkene, er sopp kompost jord-lignende voksende medium som brukes av kommersielle sopp dyrkere. Også kjent som "brukt sopp underlaget" eller SMS for kort, forbedrer sopp kompost hagejord på mange måter. Men med grønnsakshager, ekstra forberedelser er avgjørende.

Hvordan den starter

Mushroom dyrkere har sine egne hemmelige oppskrifter for den voksende medier de bruker. De starter ved kompostering landbruks ingredienser for å lage materialet som sopp vil vokse. Kompost oppskrifter inkluderer ting som høy, brukt hest sengetøy, maiskolber, kylling gjødsel, drue crushings og kakao skjell. Smuldrete, kompostert blanding blir toppet med et lag av torvmose og kalkstein. Deretter sopp-produserende sopp er innført. Brukte underlaget blir erstattet med hver avling, deretter går gjennom dampbehandling for å drepe insekter, sykdommer og frø. Pest-fri og pakket, er det solgt som sopp kompost.

Hva det Legger

Hver dyrker sluttprodukt er litt annerledes, men sopp komposterer dele generelle retningslinjer. Deres viktigste hagen fordelen er som organisk materiale som forbedrer jordstrukturen og forholdene jord. Dette gjør produktet en populær ingrediens i kommersielle potting mikser. Mushroom kompost legger også lavnivå doser av plantemakronæringsstoffer, mikronæringsstoffer og sporstoffer mineraler som varierer i henhold til mix. Det øker også jordas holde på mer fuktighet, forbedrer jord lufting, reduserer jordpakking og skorpedannelse, og forblir smuldrete og enkel å bruke. Gjennomsnittlig sopp kompost pH-verdier faller mellom 6,0 og 7,0, hvor jord og næringsstoffer er mest tilgjengelig for avlinger.

Når skal vente

Mushroom kompost er trygt for mange plen og hage bruker rett fra sopp huset, men ferske produkter kan inneholde høye saltnivåer. Disse nivåene er ikke høy nok til å forårsake problemer for de fleste planter, men for spirende frø, frøplanter og unge planter, salter hemme spiring og vekst stall. Mange grønnsaker er følsomme for jord-salter, selv ved forfall. Som sopp kompost aldre, saltnivået faller - spesielt når forvitret utendørs. For grønnsak dyrking, kjøp forvitret sjampinjong kompost eller alder din egen. Seks måneder utendørs og sopp kompost er veggis klar.

Hvordan legge til det

Forbedre grønnsakshage jordsmonn ved å dekke området med en 3-tommers sopp kompost laget. Innlemme forvitret kompost helt opp til planting tid, eller till fersk kompost i jorden i høst og la det vær i hagen. Till den 3-tommers lag i hagen din topp 6 inches av jord. En kubikk yard av sopp kompost dekker en 100 kvadratmeter hage til en 3-tommers dybde. Hvis container-dyrket grønnsaker er en del av hagen din planer, forvitret kompost for en fjerdedel av beholderen volum. Er du i tvil om din sopp kompost, spør leverandøren om de har en detaljert analyse av produktet på hånden.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com