Slik fjerner Rust fra Steintøy Retter

January 2

Slik fjerner Rust fra Steintøy Retter


Dagens oppjaget livsstil la litt tid for slags prøving og feiling housekeeping som preget tidligere generasjoners tilnærminger til rengjøring, reparasjoner, avløp og generell konstruksjon. Steintøy retter er et eksempel på dette. Denne flekk oftest et resultat av oksydasjon av jern i vannet eller fra rust som dannes på metalloppvaskkurver. Steintøy er en glasert keramikk med en robust overflate som kan bære, chip eller beis med bruk. Flekkfjerning krever en skånsom beis lifter og nok tålmodighet til å unngå ytterligere skade steintøy finish.

Bruksanvisning

1 Vask brikke i oppvaskmiddel og vann. Skrubb flekken med en nylon tallerken scrubber for å se om flekken kommer av. Rust skal løfte lett fra en ensartet finish i god stand.

2 Spray litt sitronsaft eller eddik på flekken. La syren sitte i et minutt og deretter strø den med salt for å fungere som en mild slipende mens du gni forsiktig med en klut eller nylon skrubber.

3 Lag en pasta av vask brus - også solgt som natriumkarbonat - og varmt vann. Påfør lim på flekken med en fuktig, ren klut og la lim sitte i et minutt eller to før skrubbing og skylling. Hvis flekken begynner å falme, på nytt vaske soda lime og la det sitte i noen minutter til.

4 Spray flekken med oksygen blekemiddel eller lage en pasta av pulverisert versjon og gni på med en fuktig klut. Ikke la blekemiddel for å sitte i mer enn ett eller to minutter før skylling for å se om de stikk fades og deretter på nytt etter behov.

5 Scrub steintøy med en myk slipeprodukt som inneholder blekemiddel. Bruk en klut - din nylon scrubber kombinert med slipe kan skrape fatet.

6 Skyll parabolen godt etter fjerning av flekken. Vask steintøy med oppvaskmiddel før du bruker den på bordet igjen.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com