Tips for rengjøring

October 15

Tips for rengjøring


Å ha alt du trenger for å rengjøre lykkes trenger ikke å koste mye i det hele tatt. Faktisk er de fleste av de rimelige rengjøringsmidler skje for å være naturlige, biologisk nedbrytbare rengjøringsmidler du kan fylle opp med på din dagligvarebutikk eller dollar butikken, slik som natron og eddik. Ved å praktisere noen tips og teknikker ved hjelp av rengjøringsmidler, kan rengjøring bli en mer tilfredsstillende opplevelse for deg og din familie.

Cleaner Boost og kaffe

Du vil merke hvordan skinnende rene oppvasken kan være når du vasker dem med den rimeligste oppvaskmiddel du kan finne, og deretter legge til bare et par spiseskjeer av hvit eddik i vannet. Eddik frisker og kutter fett.

I stedet for å helle ut left kaffe, lagre den til å rengjøre grillen. Old brygget kaffe gjør en effektiv renere når du helle den på grillen og tørk den av. Bruk den på kald eller varm grill.

Vanskelig å fjerne Foods

Fjerne fast på, brent-på mat og rusk fra panner kan slå inn litt av et ork med mindre du rengjøre dem med salt vann. Start med å skrape av det du kan, deretter fylle kjelen med kaldt vann, tilsett 1 kopp salt og la den over natten for å suge. Etter kokende saltet vann neste dag i 15 minutter, skru varmen av, og la vannet kjølig. Maten og rusk vil gli av uanstrengt når du helle ut vannet og lett å rengjøre pannen med en skuresvamp.

Hvis ildfast form inneholder noen fast-på mat, kan du fremskynde fjerningen ved å fylle din tallerken med kokende vann, deretter legge 2 ss. av salt eller natron.

Gulv og Toaletter

Rengjøring av toalettet kan bli mindre av en uønsket ork når du lar rengjøringsmidler gjør mesteparten av arbeidet. Lag en løsning av fortynnet hvit eddik med en del hvit eddik og 10 deler vann fra springen, og deretter legge en kopp eller flere av denne utvannet eddik til toalettskålen. Etter la eddik sitte over natten eller noen timer, skrubbe toalettet grundig og skyll den.

Mopping din parkett, linoleum, keramiske eller no-voks vinylgulv kan slå inn en uanstrengt oppgave, og etterlater en skinne når du bruker en løsning av en kopp hvit eddik pluss en liter varmt vann.

fjerne lukt

Du kan få hvitløk og løk lukt på fingrene og hendene etter hakking og skjæring disse grønnsakene. Når du gnir fingrene på alt som er laget av rustfritt stål under rennende vann, slik som gryter og kasseroller, fjerner du disse mat lukt. Gni fingrene og hendene på stålvask hvis du ikke har rustfritt stål elementer rundt.

Silver og Chrome

Anløpe på sølv smykker og andre sølv elementer vil forsvinne uanstrengt når du suge dem i en løsning med et lite stykke aluminiumsfolie. I en container, legge folien til en liter varmt vann, som har en teskje hver av salt og bakepulver, og deretter legge til anløpet sølv.

Når du bruker rubbing alkohol til krom på bilen din, for eksempel, vil krom bli ren med en høy glans. Rubbing alkohol brukt til hvitevarer vil også gjøre dem skinne.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com