Den Bissell Lift-Off er overoppheting

November 2

Den Bissell Lift-Off er en av selskapets bag-mindre støvsugere. Hvis du ikke bryr seg for maskinen forsvarlig, kan det bli overopphetet og slutter å virke. Vakuumet er utstyrt med en thermal protector, som hindrer maskinen fra å skade seg selv ved overoppheting. Det vil umiddelbart stengt av når det blir varmt. Den thermal protector vil aktivere dersom maskinen er tilstoppet, er skitt beholderen full, eller hvis en eller flere av de tre filtrene er skitne. Finn ut hvorfor vakuumet overoppheting, slik at du kan løse problemet og hindre at den blir overopphetet igjen.

tresko

Den vakuum akklimatiserte passasjer kan bli Tett med skitt, rusk og hår og vil til slutt føre til at maskinen overopphetes og slå seg av. Klare tresko ved å vippe maskinen på siden og ta ut sålen. Bruk saks til å klippe av alle hårene og strenger fra børsten bar og luftpassasjen bak det. Fjern slangene fra vakuum og bruke en lang håndteres pensel til å trekke ut noen tresko. Se etter tresko i øvre og nedre tanken bak skitt beholderen.

Full Canister

Hvis skitt beholderen er helt full, vil maskinen bli tett, og det vil bli overopphetet og slå seg av. Forhindre dermed ved å tømme smussbeholderen så snart det blir full. Gjør dette ved å skyve spaken til ulåst stilling og trekke beholderen ut av maskinen. Kast smuss og erstatte maskinen, skyve baren til låst posisjon.

Dirty Upper Filter

Filtrene i maskinen kan bli tette dersom du ikke rengjør dem ofte nok. Dette vil føre til at maskinen overopphetes. Rengjør øvre filter ved å fjerne skitt beholderen, som skjuler den øvre filterrommet over den. Vri filterbeholderen for å låse den opp og dra den rett ned. Børst støv av det og ta ut skumfilteret inni den. Vask filteret med kaldt vann og la det lufttørke før du setter sammen og erstatte filteret.

Dirty pre- og post Motor Filters

Pre- og post-motor filtre for å rense luften som går inn og ut av motoren. Når de bli tett, vil motoren bli overopphetet og slå av. Rengjør pre-motor filter ved å trekke ut skuffen under skitt beholderen. Skyll filteret med kaldt vann og mild såpe. La det lufttørke helt før du setter den inn i maskinen. Sett på post-motorfilteret ved å åpne døren på baksiden av maskinen og trekke den ut. Du kan ikke dette filteret rengjøres og må erstatte den i stedet.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com