Den beste måten å bli kvitt ekorn i loft

October 20

Den beste måten å bli kvitt ekorn i loft


Ekorn vil tygge på nesten alt, spiselig eller ikke-spiselige, til både skjerpe tennene og for å hindre gjengroing av tennene. Disse søte små buskete hale gnagerne er faktisk veldig destruktive gnagere som kan føre til huseiere store økonomiske tap om lov til å kjøre frodig.

Skader

På vårparten, ekorn vil reir og vil bruke alle tilgjengelige materialer til å bygge som hekker. Siden loft er hvor mange mennesker lagre ubrukte elementer, disse er fritt vilt så langt som ekorn er bekymret.

Ekorn vil tygge gjennom bokser både tre og papp. De vil fjerne isolasjon og selv tygge gjennom ledningsnett. Selv plastbeholdere vil ikke avskrekke disse skadedyr. De bruker også en del av loftet som en kull-boksen forårsaker skade på strukturen fra fuktighet.

Ekorn samle nøtter, frø, frukt og noen ganger til og med insekter. De lagrer sine skatter i veggene, skorsteiner og loft for å bli spist senere.

feller

Bli kvitt ekorn i et loft tar besluttsomhet og utholdenhet. Live-feller er den mest humane måten å bli kvitt et loft av ekorn. Disse fellene kan kjøpes på de fleste fôr butikker og kommer i flere størrelser. Som ekorn kan få gjennom noen åpning hodet deres vil passe gjennom, trenger fellen ikke være stor. Det bør plasseres i det området av loftet hvor ekorn aktivitet ser ut til å være det verste. Å finne dette området er en enkel oppgave som det vil være en seng av rusk består av alle materialer som er tilgjengelige på loftet, for eksempel papp, isolasjon, tygges klær og filler og selv blader og små lemmer fra utsiden.

Agn fellen med biter av frukt, rå grønnsaker eller fuglefrø. Fellen bør sjekkes daglig og agnet med fersk agn for å hindre lukt og insekter på grunn av råtnende råvarer. Når et ekorn er tatt, kan det bli flyttet eller tatt med til en lokal Humane Society. Etter at alle ekorn har blitt fjernet, rengjøre området for rusk. For å hindre ytterligere angrep, plasserer menneske- eller dyrehår i områder av loftet. Dette utløser rov alarm i ekornene, og de vil finne en annen hekkeplass. Sprinkling rød pepper hele loftet er også en kraftig avskrekkende.

Forebygging

Trimming grener og fjerne klatring vinstokker vil bidra til å hindre enkel tilgang til huset. Reparer alle hull og stenge all tilgang til skorstein topper for å hindre ytterligere angrep. Kraftlinjer er en annen måte ekorn få tilgang til et hjem og da disse ikke kan fjernes, må huset være avsperret tilstrekkelig for å hindre ekorn fra å komme inn. Bor i en woodsy området gir ekorn med en eller flere av sine matkilder derfor boliger i distriktene vil mest sannsynlig overfor en vedvarende kamp for å holde ekorn i sjakk. Årvåkenhet vil være nødvendig i dette tilfellet.

Live-feller kan brukes året rundt og plassert på skjulte områder av taket, og i nærheten av skorsteiner.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com