Hvordan identifisere en tropisk løvverk Plant

October 19

Hvordan identifisere en tropisk løvverk Plant


Tropisk løvverk kommer i et bredt spekter av arter, størrelser og farger, blomstrende i regioner som Hawaii, sørøst Asia, Sør-Amerika og andre tropiske miljøer. Mange tropiske løvverk planter er svært store, lyse, vakre og noen ganger sjeldne, som orkideer. Når jeg prøver å identifisere en tropisk plante, er det nøkkelen til å fokusere på egenskapene til blomst, blader og størrelse. Dette vil hjelpe deg i å gjenkjenne blomster i naturen eller når du setter sammen en bukett.

Bruksanvisning

1 Berør og undersøke blader og stengler av bladverket. Fra konsekvent nedbør og fuktighet, blader og blomster på tropiske planter vokser i en rekke tykkelser, størrelser og farger, men som regel alltid stor. Noen trær har en læraktig tekstur eller store vener eller merkelig formede kanter. For eksempel har banan pasjonsfrukt plante tykke, læraktige bladene som er mørk grønn og skinnende.

2 Undersøk form av tropiske planter og blomster, som de er vanligvis store og brede. Noen er formet som fugler (som fugl av paradis plante) eller heliconia (lyse blomster formet som krabbeklør).

3 Tell antall kronblader på den tropiske løvverk, som de fleste tropiske blomster ha rundt fem til seks kronblad, som orkide eller hibiscus. Tropiske blomster kan variere fra mindre enn 1 tommer bred til over to fot lang i den dype jungelen. Fargene tropiske blomster er vanligvis ganske lyse, fet og iøynefallende.

Utvalget av farger inkluderer krem, nyanser av grønt, dyp eller lys rød, gul, korall, sjokkrosa, fuchsia, indigo, lilla, blå og krem.

4 Undersøk formen på planteblader. Tropiske bladene er ofte bananformet, oval eller rund. Fargen kan variere fra veldig lys hvit-grønn til nesten sort grønn. Det hele avhenger av variasjon, men tropiske bladene er vanligvis bred og stor eller tynn og veldig lenge.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com