Hvordan Make Over et nytt kjøleskap til en Vintage Look

November 4

Hvordan Make Over et nytt kjøleskap til en Vintage Look


Nye kjøleskap har svært lite til felles med gamle modeller, spesielt på utsiden. Vintage modeller brukt lyse farger og unike håndtak for en morsom design. Noen modeller omtalt bølget eller geometriske figurer på forsiden som ga kjøleskap mer dimensjon. Få inspirasjon fra bilder og bilder av vintage kjøleskap og bruke disse bildene som grunnlag for design. Maleri et design på kjøleskapet gir den som vintage utseende du ønsker.

Bruksanvisning

1 Trekk kjøleskapet og fjerne mat fra innsiden som trenger kjøling. Åpne døren og ta av håndtaket, med skrutrekkeren for eventuelle skruer som holder håndtaket på plass. Fjern maskinvare eller dekorative stykker, inkludert produsentens etikett.

2 Rengjør kjøleskapet med TSP og varmt vann. TSP skjærer gjennom fett, mat flekker og andre buildup på utsiden av kjøleskapet, men du kan også bruke vanlig vinduspuss. Gni en myk klut over kjøleskapet, fjerne eventuelle gjenværende TSP.

3 Sand kjøleskapet med fin-sandpapir, forsiktig mattes opp overflaten. Gni kjøleskapet med varmt vann og tørk med en myk klut. Vikle maskeringstape rundt kantene av kjøleskapet for å holde maling drypper ned på andre overflater.

4 Hell epoxy apparatet maling i en maling skuffen, noe som gir deg mer kontroll over maleriet. Påfør et jevnt lag med maling på alle områder av kjøleskapet. La malingen tørke helt og male en eller to strøk, avhengig av den fargen du ønsker.

5 Lay dine håndtak og maskinvare på et ark med avis. Rist metallic spray maling og påfør et jevnt lag av fargen på brikkene. Når håndtak og maskinvare tørr, feste til kjøleskapet. Kombinasjonen av en lys farge på broen og metallhåndtak gir det en vintage look.

Hint

  • En lys nyanse av rødt, grønt, blå eller gule etterligner utseendet til en vintage kjøleskap.
  • Hvis du ønsker noen form for design eller mønster på kjøleskapet, og deretter opprette et mønster med biter av maskeringstape. Maling over båndet med forskjellige lakkfarger og fjern tapen etter at malingen tørker.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com