Er Push Gressklippere verdt?

November 4

Er Push Gressklippere verdt?


Push gressklippere, en gang allestedsnærværende i 1950 amerikanske landskapet gikk ut av mote når gass og elektriske gressklippere ble lett tilgjengelig. Imidlertid har push gressklippere gjort et comeback de siste årene, og det er mange fordeler med å eie disse rimelige og effektive hagemaskiner.

Vedlikehold

Push gressklippere krever lite vedlikehold. Du må holde knivene skarpe som bare kan gjøres av en profesjonell, men annet enn at det er lite vedlikehold i forhold til en elektrisk eller gass klipperen som har en motor som må opprettholdes.

Lagring

Lagring er enkelt for denne typen gressklipper og de tar opp mye mindre plass enn større gassmodeller eller sitter gressklippere. Og uten motor, disse modellene er mye roligere - eliminere eventuelle sjenerende støy for naboer.

betraktninger

I motsetning til gass gressklippere, gjør en push klipperen ikke samle dine avskjær - raking opp etter klipping er nødvendig. Dette fungerer fint for mindre plener, men kan være mer arbeid enn det som er overkommelig for et stort område. På den annen side avgir en push klipperen ingen lukt gjør dette til et mye renere del av utstyret.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com