Hvordan å dyrke grønnsaker på en balkong

October 5

Hvordan å dyrke grønnsaker på en balkong


Prisen på råvarer kommer opp med alt annet, og hvis du har en solrik balkong, kan du vokse noen av dine egne deilige grønnsaker. Foruten høsting sunn mat, har potter av dyrking av mat på balkongen din er en flott og rimelig måte å dekorere den.

Bruksanvisning

Økende Mat på terrassen

1 Ta en stein eller liten stein og satte den i drenering hull for potten. Dette vil holde jord i, og det overskytende vann ut.

2 til jord til bunnen av potten. Store grønnsaker som tomater som mange rom, så bruk større potter for dem. Hold planten opp til potten, og se hvor mye plass det er mellom bunnen av røttene og en tomme fra toppen av potten. Legg til mer skitt til du kommer til det nivået. Tamp skitt ned.

3 Sett grønnsak i potten, og nøye pakke skitt rundt alle sider av det. Tamp potting jord, og legge mer skitt hvis det er behov for det. Du vil ha toppen av skitt å være en tomme under toppen kanten av potten slik at du kan legge til vann. Hvis du bruker frø, følger dybde anbefalinger på baksiden av frø pakken.

4 Vann anlegget ditt, og holde ut av solen for et par dager. Bruk fuktighetsmåler for å være sikker på at du har nok vann i jorda for anlegget. Repotting planter ofte sjokkerer dem, og de kan ikke håndtere godt med lys, varme solen.

5 Etter noen dager, sette anlegget tilbake i solskinn, og kontrollere fuktighetsnivået. De fleste mennesker har en tendens til å over vannplanter, og ved å bruke en fuktighetsmåler, kan du sørge for at plantene ikke sitter i for mye vann, eller de dør av tørst.

6 Planter dyrket i potter trenger mer mat enn planter dyrket i vanlig hagejord. Mate dem med anbefalte intervaller som finnes på anlegget mat eller flasken. Hver gang du vann, mat i jorda skylles ut.

Hint

  • Leaf salat og andre grønnsaker er en av de enkleste ting til å vokse i en pott på en balkong, og har en høy avkastning vurderer kostnadene involvert.
  • Reddiker er lett å vokse, som er grønn løk fra settene.
  • Rødbeter er lett å vokse i en pott. Du kan spise greenene, også.
  • Hjem dyrket tomater er virkelig en av de fineste mat på jorden, og kan dyrkes i en pott, med noen problemer. De er til og med vanskelig å vokse i bakken. Cherrytomater er lettest å vokse i en container.
  • Poteter er ikke verdt å vokse i en pott. Ditto søtpoteter, men deres løvverk er vakker.
  • Erter kan dyrkes i en pott, men trenger noe å klatre, som et rekkverk eller en vegg
  • Mais er lettere å kjøpe enn å vokse i en pott.
  • Ikke overbelaste andre eller tredje etasje balkonger med for mye vekt.

© 2019 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com