Hvordan Size en duk

December 25

Ingenting viser frem dine favoritt kuverter og bestikk enn å sette dem ut på skarpe duker. Bortsett fra å være attraktive, en duk tjener også til å beskytte overflaten av bordet mot riper og vann ringer. Spise kluter kan være dyrt, så du vil være sikker på at du får riktig duk størrelse første gang. Det er ikke vanskelig å størrelse en duk, og siden de fleste tabeller, samt bord sengetøy, kommer i standard størrelser, kunne denne oppgaven ikke bli enklere.

Bruksanvisning

Hvordan Size en duk

1 Mål lengden og bredden på duken hvis det er firkantet, rektangulær eller oval. Måle diameteren dersom den er rund.

2 Bestem deg for hvor langt du vil at duken å drapere over kanten av bordet, og måle hvor mange inches som er. Dette kalles "drop". De fleste duker har et fall på 10 til 12 inches på alle sider.

3 Dobbelt antall drop, og legge den til dine bord målinger. De fleste tabeller er 30 inches høy, så hvis du ønsker duken å nå gulvet, ville et 48x24-tommers bord trenger en 78x54-tommers duk.

Hint

  • Drapere en gammel ark over bordet ditt, så hogg den og måle den. Kjøp nærmeste standardstørrelse til measurements.Tablecloths er ikke alltid riktig merket, så hvis du har en du liker, måle det før du kjøper en annen i stedet for å stole på informasjonen på tag.Look for en oval duk i stedet for å slå seg til ro en rektangulær en slik at du ikke har så mye ekstra stoff i hjørnene.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com