Instruksjoner for rengjøring Unfinished utvendig treverk Dører

December 23

Uferdige utvendige tre dører krever litt prep arbeid - blant annet sliping og rengjøring av alle fett og sot - før noen flekker eller maling kan gjøres. Utfør forberedelsene så snart som mulig før du fullfører installeringen av døren. Venter for lenge og forlater ytterdør utsatt for elementene kan skade dørens overflate og muligens hele døren. Rengjøring av en uferdig utvendig treverk dør krever riktig verktøy, utstyr og tålmodighet.

Verktøy og forsyninger som trengs

For å rengjøre uferdig utvendig treverk dør, trenger du noen hansker, 220-sandpapir, en flat blokk å feste sandpapir for å for sliping eller en elektrisk hånd slipemaskin, to bukker, white spirit og noen rene, lofri kluter. Du vil kanskje også noen 150-sandpapir hvis utvendig treverk døren er ekstremt skittent. Den nedre sandpapir vil bidra til å fjerne ekstreme lag av smuss.

Hvis har regnet i ditt område nylig, vent et par dager og la eventuell fuktighet i døren tørke ut før du starter rengjøringsprosessen.

Rengjøre utsiden Wood Door

Ta av utvendig treverk døren fra hengslene, hvis det allerede er installert, og legg den flatt på to bukker. Begynn sliping døren i seksjoner etter korn av tre. Sliping vil fjerne eventuelle merker, fingeravtrykk, frimerker og andre flekker. Hvis det er noen fettete eller fet flekker på døren, bruke white spirit og en lofri klut for å fjerne flekker. Endre sandpapir ut når det blir for glatt. Når du er ferdig med en side av døren, snu det og sand den andre siden. Ikke glem å sand toppen, bunnen og sidene av døren.

Ikke bruk vann, slipende eller eventuelle kaustiske rengjøringsmidler til å rengjøre utvendig treverk døren.

Fjerne Sand Dust

Bruk en ren, lofri klut til å tørke av sagmugg når slipeprosessen er fullført. Når døren er helt ren, kan du bruke en beis eller annen finish. Følg alle produsentens instruksjoner og anbefalinger om beis eller maling du har kjøpt.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com