Hvordan Acid Wash murstein pavers

December 7

Hvordan Acid Wash murstein pavers


Når murstein pavers mister sin opprinnelige skjønnhet og skitt blir integrert i overflaten, er det nødvendig å syre vaske pavers. Du må velge de riktige materialene, vet hvordan å blande dem i riktig proporsjoner og hvordan du bruker dem på en sikker og effektiv måte. Syrevaskingen vil gjenopprette utleggere til sin opprinnelige form for skjønnhet når de først ble bygget.

Bruksanvisning

Rengjøring murstein pavers

1 Velg riktig mengde saltsyre. Vanligvis en gallon av saltsyre til 5 liter vann vil rense 200 kvadrat ft. Men hvis pavers er litt mer skitten enn normalt, så vil du kanskje å øke styrken på syre. Kanskje en gallon mellom syre og 3 liter vann.

2 Kjøp en god syre pensel og børste håndtak. Du vil som regel finne pensel og børste håndtak på samme butikk som du fant syre. Sørg for at børsten er en god stiv børste med kort bust. Hvis pavers at du er renhold har en dyp, pitted overflate, så det kan være lurt å gå med en lengre børste. Igjen, overflater variere og det vil være opp til deg å bestemme bustlengde.

3 Bruk en 5-gallon bøtte for blandingen. Du kan ha en rundt i huset, eller du kan kjøpe en fra den lokale jernvarehandelen også.

4 Kontroller at alle ekstra skitt og rusk blir blåst av pavers. Fukt pavers med en hageslange. Tilsett ca. 3 liter vann for å bøtte først, og deretter hele gallon av syre. Dypp penselen i og skrubb en liten flate på pavers. Hvis blandingen har en gul farge på den, så du kan legge til mer vann. Du vil ha en hvit skummende handling når syre brukes til pavers. Skrubb et større område, ca 20 kvm. Ft., Og pass på at området forblir våt før påføring syre. Tillate syren å sette i 10 til 15 minutter. Mens blandingen renser, skrubbe noen harde, sett i områder med stålbørste. Vask syreblanding av, og gjenta til du har rengjort hele området.

5 Når hele området er rengjort og du er fornøyd med resultatet, respray pavers med hageslangen for å sikre at ingen syre forblir på pavers.

Hint

  • Røyk fra syre er farlig. Aldri innhalere den fumes.Always verne clothing.Keep hender ut av syreblanding.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com