Hvordan Brighten en Baderom med planter

November 20

For de fleste av oss, er badet det første rommet sett i morgen. Tenk på hvor mye bedre dagen ville være hvis du kunne gå inn i en rolig og ånd-boosting, anlegg oase. Mange planter trenger et fuktig miljø utover hva de fleste rom i et hus tilbudet. Lys opp badet med planter og det første rommet du se i morgen kan være et tropisk paradis.

Bruksanvisning

1 Få tilgang til bad naturlige lysforhold. Fuktigheten på badet er det perfekte miljøet for mange planter, men du må velge planter som også er en god løsning for ditt bad belysning. Sør vinduer bringe inn mest lys, etterfulgt av Øst vinduer, da West vinduer og nord vinduer bringer i det minste.

2 Velg et anlegg basert på lyset gitt. Fuktighet-elskende, høye lys planter for sør eller øst vinduer inkluderer Crotons, alpefioler, asalea og asparges Ferns. Høy luftfuktighet, medium lys planter for øst eller vest vinduer inkluderer Aglaonema, Peace Lilies, calathea og Peperomia. Høy luftfuktighet, lite lys planter inkluderer Dieffenbachia, Spider Planter, Snake Planter, Boston Ferns og Philodendron.

3 Maksimer plass. Space er vanligvis begrenset i bad, så sette planter på vinduskarmer, henge planter foran vinduer eller i hjørnene og sette lite lys planter på disken, toppen av toalettet tank og rundt karet.

4 Bruk standard baderomstilbehør som tannbørste holdere og vev bokser for blomsterpotter for å legge til et annet preg på badet.

5 Mist planter regelmessig med destillert vann til å rense sine porene. Produkter som brukes i bad som spraybokser og pulver føre til opphopning i porene av baderoms planter.

6 Delight hver morgen i å se ny vekst på plantene dine. Gi dem hver et raskt blikk første tingen i morgen for å fornye ditt humør.

Hint

  • Kutt ned på mengden vann du gi baderoms planter. Fuktigheten holder dem fuktigere enn planter i andre deler av huset.
  • Supplere eller erstatte naturlig lys ved hjelp av fluorescerende lyspærer i lysarmaturer. Selv om de fleste planter foretrekker naturlig lys, er fluorescerende lys en god erstatning.
  • Bruk planter som krever varierende mengder av lys, slik at du kan plassere planter rundt badet. Dette vil skape en tropisk regnskog effekt.
  • Lite lys planter er spesielt bra for dekorere fordi de kan plasseres nesten hvor som helst.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com