Hvordan Paint motstående vegger

September 22

Hvordan Paint motstående vegger


Paint er den minst kostbare måten å endre måten et rom ser ut. Maling og malerverktøy er rimelige og enkle å bruke, slik at selv en nybegynner dekoratør kan male et rom. Maleri vegger i forskjellige nyanser er en enkel måte å spille opp et fargevalg i hjemmet ditt. Mens male en aksent vegg en annen farge gir en følelse av drama, maling motstående vegger en nyanse lysere eller mørkere enn resten av rommet kan gjøre rommet ser større og gi den en følelse av dybde.

Bruksanvisning

Forbered Walls

1 Ta alt av de to motstående vegger du har tenkt å male. Fjern bryteren plate deksler fra stikkontakter og lysbrytere. Flytt alle møblene til midten av rommet og dekke det med et ark eller presenning. Spre duk på gulvet.

2 Vask motstående vegger med en stor svamp, fuktet med en løsning av varmt vann og mild såpe.

3 Patch eventuelle hull i veggene skal males. Spre Spackle over hullene med Spackle kniv. La spackle tørre og sand de lappet områdene før de er glatt.

4 Bruk tape til å maskere de områdene du ikke vil male. Tape tilstøtende vegger fra topp til bunn i hjørnene. Maske taket eller kronen, baseboard molding og et vindu eller en dør trim ligger langs motstående vegger.

Male veggene

5 Skjær i kantene på hver vegg. Bruk av 3-tommers trim pensel, male en stripe av den nye fargen langs toppen, bunnen og sidene av hver vegg og rundt noen vinduer eller dører.

6. Maling resten av hver vegg med valsen. Begynn på toppen av en vegg og ruller en "W" på overflaten. Fyll hullene med maling. Male hele veien til kantene av områdene man malt med børsten.

7 La malingen tørke grundig i henhold til instruksjonene på boksen. Påfør et andre strøk hvis nødvendig. Trekk maskeringstape fra veggene og trim. Erstatt bytte plater og utløp dekker.

Hint

  • Ikke gå til bryet med å rense pensel hvis du bare trenger å ta en kort pause. Pakk våt pensel i plastfolie og stikke den i fryseren. Når du kommer tilbake, forkaste plastfolie og begynne å male igjen.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com