Slik fjerner startsnoren på Briggs & Stratten Motorer

November 26

Briggs og Stratten motorer er til stede på en rekke hageredskaper og er spioneringen for sin driftssikkerhet og enkelt vedlikehold. Et problem som oppstår noen ganger, uavhengig av apparatet motoren er festet til, er at en rekyl startstreng vil bryte eller fjæren vil bli skadet og må byttes ut. Det første skrittet for å erstatte startsnoren er å fjerne den fra motoren. Fjerning er ganske enkel og mange hjem mekanikere har ikke noe problem med dette prosjektet.

Bruksanvisning

1 Bruk skrutrekker til å løsne og fjerne festeboltene rundt omkretsen av snorstart boliger. Trekk startsnoren huset rett opp fra motoren.

2 Snu boliger over og plasser 1-tommers socket under midten av starteren forsamlingen. Plasser slag på pinnen som ligger i sentrum av starteren forsamlingen.

3 Bruk hammer for å drive stiften ut av sentrum av starteren forsamlingen og trekk deretter startsnoren ut av starthuset. Nå kan du erstatte trekke tau, våren, eller begge deler.

Hint

  • Ikke kjør pinnen hele veien gjennom når du skal bytte startsnoren som det vil da være svært vanskelig å fjerne starteren i fremtiden.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com