Slik reparerer vannskadede Carpet

November 7

I mange tilfeller en vann-skadet teppet ikke kan lagres. For eksempel, uhygienisk eller svart vannflømming gjør vanligvis fikse vannskadet tepper farlige på grunn av farlig bakterievekst. Hvis du kan bestemme at bare sanitær vann skadet teppet, og du handle raskt, kan du reparere vått teppe og fortsette å bruke den. Hvis teppet er skjøre eller er en antikk, la en profesjonell reparatør håndtere reparasjonsprosessen.

Bruksanvisning

1 Handle raskt. Du må begynne å reparere vannskadet tepper innen 1 til 2 dager etter skaden oppstår, eller du må kaste teppet på grunn av spredning av bakterier og muggvekst. Fjern alle møbler fra overflaten av teppet. Begrense trafikken på teppet til et minimum for å redusere sjansen for pågående skade på teppet og dets backing.

2 avfukte rom for å holde luften tørr og hemme veksten av bakterier. Hvis været er sol, åpne alle dører og vinduer for å øke luftsirkulasjon. Bruk en stor avfukter samt fans å akselerere tørking av luft, gulv og teppe.

3 Fjern takle bånd å få tilgang til underliggende lag av teppet. De fleste konservatorer anbefaler forkaste det vannskadede teppe backing, polstring eller pute og installere en ny en for å sikre sanitære forhold.

4 Vask teppet ved hjelp av en slange hvis du behandler teppet utenfor. Hvis værforholdene er sol og ikke for fuktig, tørke teppet utenfor. Hvis du behandler teppet inne, bruk et vannforbruk vakuum grundig absorbere vann teppet holder. Avhengig av graden av absorpsjon og skade, så vel som tykkelsen av teppet og underliggende lag, kan dette segmentet av gjenopprett ta opp til 12 timer. Heve teppet for å fremskynde prosessen med å tørke den.

5 Grundig støvsuge eller feie teppe, men bare når det er helt tørt. Gjelde et desinfeksjonsmiddel til begge sider av teppet for å redusere sjansen for bakterievekst og sopp. Vær oppmerksom på at bruk av desinfeksjonsmiddel kan hemme effekten av flekken-motstand og vannbestandige behandlinger.

6 Shampoo teppet med en kommersiell karakter sjampo. Påfør sjampo i sirkulære bevegelser, med en svamp, og behandle bare en liten firkantet område av gangen, arbeider fra topp til bunn. tørke teppet i solen eller forhøyet i et avfuktes rommet grundig.

Hint

  • Sjamponering kan krympe carpets.Your teppe kan ha redusert ytelse etter reparasjonen.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com