Hvordan Design en Tudor Room

December 21

Hvordan Design en Tudor Room


Tudor Revival boliger var populære i USA fra 1915 til tidlig 1940-tallet. Dette arkitektonisk utforming preges av boliger bygget i England på 16-tallet i løpet av Tudors 'regjeringstid. Tudor Revival boliger ble bygget i størrelser små til store, men er identifiserbare på grunn av deres stukkatur og halvparten tømmer konstruksjon, multipaned vinduer, bratte gavler tak og store stein eller murt skorstein. Tradisjonelle Tudor interiør ansette mange av de samme materialene som på utsiden, som ofte resulterer i rom som er mørke og noen ganger frastøtende, men de kan være konstruert for å bli varmere og mer behagelig.

Bruksanvisning

1 Lay tre planke gulv, jo bredere jo bedre. Distress dem før maling eller beising dem en mørk farge. Tenk fields eller murstein for å fange en gammel verden føler. For en overdådig preg, spre store orientalske tepper på gulvet, eller lette stemningen med de av naturlige fibre som kokos og sisal.

2 Panel på vegger med intrikat utskåret tre. Opt for utskjæringer i Tudor Rose (så kalt fordi det ble ofte brukt i Tudor-epoken slott i England) eller fleur-de-lis mønster. Dekke veggene fra gulv til tak eller installere paneling som brystpanelet halvveis opp veggene og fullføre dem med stukkatur, gips eller strukturert maling. Hang store tapet på veggen for å varme dem.

3 Ordne møbler i samtale områder på tepper. Velg tung, utskårne møbler i mørke tresorter som mahogni, eik og rosentre. Avslutt rimeligere tre stykker med mørke flekker.

4 Installer en stor peis mot yttervegg. Legg en tung, intrikat skåret mantel laget av mørkt tre eller velge en av stein eller marmor. Craft en bue over mantel med synlige halv tømmer. Hang en billedvev, våpenskjold eller stort maleri innrammet i en forgylt eller utskåret-tre ramme i buen.

5 Expose takbjelkene eller installere grov-hugget bjelker eller en utskåret tre vik tak med buet list som reflekterer buegangene vanlige i Tudor design.

6 Sett noen eksisterende vinduer med de med små blyholdig-glassene. Vurder å bytte noen klare rutene med glassmalerier.

7 Lys rommet med tradisjonelle Tudor fargene rødt, blått, lilla, grønn og rosa skinnende nyanser. Gå for overdådige stoffer som brokade, damask, og silke for møbeltrekk, pute dekker og vindu behandlinger. Legg en kongelig kontakt med gull og sølv høydepunkter i utkant brukes på puter, sengetøy og draperier. Knyt tilbake draperier med tasseled tau. Velg forgylte rammer.

8 Mount store lampetter på veggene. Velg noen fashioned fra tunge tre, smijern eller kobber. Legg bord- og gulvlamper med blyholdig glass nyanser.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com