Hvordan fjerne mugg og mugg fra antikke møbler

August 26

Hvordan fjerne mugg og mugg fra antikke møbler


Mold er en sopp som kan finnes overalt hvor det er et fuktig, fuktig område. Kjellere og loft er et perfekt sted for mugg og mugg å vokse. Dessverre, disse er også de vanligste stedene folk liker å lagre sine antikke tremøbler. Antikke møbler er utsatt for mugg og mugg hvis ikke riktig tatt vare på. Hvert år er antikke møbler ødelagt av denne naturlig forekommende hendelse. Du bør fjerne mugg og jordslag fra antikke møbler for å holde møblene fra å bli permanent skadet.

Bruksanvisning

1 Rengjør og tørk møbler helt. Plasser møblene i sollys for å tørke raskt. Mold og mugg elsker fuktighet, og du må være sikker på at de antikke møblene er tørr før du fjerne mugg og jordslag fra antikke møbler.

2 Bland en kvart kopp blekemiddel til en gallon av varmt vann og deretter legge til en spiseskje av vaskemiddel i løsningen og rør til kombinert inne i en bøtte. Unngå å lage løsningen boble. Rør uten propaganderte det før det blir såpe fra vaskemiddel.

3 Plasser en ren klut i bøtten for rengjøringsmiddel. Vri og vri overflødig løsning ut av kluten og begynner å tørke av møblene ned med mold og mugg fjerning renere. Bruk en myk børste og / eller tannbørste for å komme inn i sømmer og treforedlings bygging av antikke møbler. Skrubb inn i den dypeste sprekkene med en myk børste og deretter tørke den med en ren klut for å fjerne overflødig løsning.

4 Sett antikke møbler i solen for å tørke eller i en lav fuktighet til den er helt tørket. Overvåk møbler slik at den ikke sitter ubehandlet for lenge etter at den har blitt renset for mugg og jordslag.

5 Fukt en ren linduk med linolje. Tørk av møbler med Linolje påføres rikelig, slik at oljen mette ren tre overflaten. La møblene stå i 15 minutter før tørke overflødig olje utenfor treets overflate med en ren fille. Gni inn i sprekker og hjørner som felle ekstra oljer til hele stykket er jevnt belagt.

Hint

  • Beskytt klut seter ved rengjøring mugg og jordslag av antikke møbler. Bruk maskeringstape og en plast søppel pose å tape posen over duken setet. Tape posen til duken setet slik at du kan behandle treverket direkte under seteputen. Mold og mugg kan samle under en klut sete og dette også må rengjøres.
  • Test renhold løsning på en del av tre under setet for å være sikker på at treverket ikke vil anløpe eller bli farget under rengjøringen. Dyrt antikke tremøbler vil trenge spesiell omsorg i fremtiden, og du bør vite hvordan trevirke vil reagere før du utfører disse trinnene for å fjerne mugg og jordslag fra antikke møbler.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com