Instruksjoner for PVC Taktekking Installasjon

February 7

Instruksjoner for PVC Taktekking Installasjon


Taktekking materialer kommer i ulike nivåer av kvalitet, lang levetid og holdbarhet. En av takbelegg som tilbyr en god pris-kvalitet er PVC takbelegg. Den vanligste typen PVC takbelegg brukes i boliger er PVC korrugerte taktekking. PVC er et flott taktekking valg fordi det ikke ruste, og du trenger ikke å rense den ved hjelp av sterke kjemikalier. Det er også miljøvennlig, som PVC er iboende resirkulerbar.

Bruksanvisning

1 Mål takkonstruksjonen for å finne ut hvor mange PVC takplater eller paneler som du trenger. Bruk dimensjoner for å kjøpe materialet. Betrakt det faktum at panelene må ha en 2-tommers vannrett overlapper hverandre. Den vertikale overlapping avhenger av takvinkelen og er vanligvis mellom 8 og 6 inches. Måle omkretsen av taket, så vel. Bruk som måling for å finne ut hvor mye ryggen cap du trenger.

2 Lag et utkast til layout ved å plassere PVC paneler på bakken for å se hvordan panelene skal ordnes.

3 Skjær PVC paneler for å passe rammen av taket. For tynne ark, kan du bruke et verktøy kniv til å kutte panelene. For korrugerte plater, bruke en sirkelsag med en karbid blad.

4 Pre-bore hull i PVC taktekking paneler med en elektrisk drill. Hvert panel må ha ca 20 hull, men sørg for å sjekke med produsentens instruksjoner, likevel. Plasseringen av hullene bør ikke være mindre enn en tomme fra kanten av platen og størrelsen av hullet må være minst 1/16 av en tomme større enn diameteren av skruen.

5 Monter første PVC panel på sperrene, som starter fra bunnen av taket. Plasser panel, slik at det er en 1- til 2-tommers overheng på takfotbordet nederst. Fest PVC panel på plass med skruer. Stramme skruene til vaske slutter å rotere.

6 Fortsett med å installere resten av PVC paneler. Tilveiebringe minst en 2-tommers horisontal overlapping mellom hver paneler. Vertikale overlappinger bør være 6 til 8 inches.

7 Fest aluminiums mønet roll blinkingen til PVC panel som du installerer panelene.

8 Sjekk om panelene er alle godt festet og tørk av overflaten av taket med en ren klut etter at installasjonen er ferdig.

Hint

  • Vurder å bruke forskjellige farger av PVC takbelegg, siden det er et bredt utvalg å velge mellom på markedet.
  • En takvinkel med en vinkel som er mindre enn 10 grader vil trenge ekstra funksjoner som blinker og tetningsmidler.
  • Bruk en hammer eller en spikerpistol med ekstrem forsiktighet og alltid bruke verneutstyr under arbeidet.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com