Typer av Marsh grasarter

February 6

Typer av Marsh grasarter


Myrer er våtmarksområder som regelmessig eller kontinuerlig fylt med vann, enten salt eller fersk. De fleste myrer støtter soft-stammet vegetasjon som er spesielt tilpasset de mettede forholdene i en myr miljø. Disse myr gress filter sediment og opprettholde en rekke dyrearter som spiser gress 'frukt, korn og blad. Vest, øst og Gulf kysten av USA all støtte en rekke fersk og saltvann myrer, som igjen støtter et bredt spekter av myr gress.

Cattails

Bred dunkjevle "Common Cattail" er en vanlig art av myr gress med en flat eller svakt avrundet blad som kan vokse til minst 10 fot i høyden. Cattails er en ikke-innfødte, invasive arter i USA og "cattail myrer" er en bestemt type emergent myr som eksisterer helt eller nesten utelukkende av cattail, ofte til utelukkelse av alle andre arter. Cattail kan være vanskelig å inneholde og land ledere ofte velger å utrydde Cattail fullstendig i stedet for å forsøke å opprettholde en liten populasjon, ettersom cattail vekst kan være så eksplosiv.

Spike Gress

Distichlis spicata "Spike Grass" er en vanlig myr grasarter som vokser høyt i terrenget i eller rundt salt myrer, i områder som har en tendens til å oversvømme med sesongens eller måne høyt tidevann. Spike gress har korte, smale blader, kan vokse til å bli 9 til 24 inches høy og forplante ved å spre jordstengler i en matte over myra.

Salt Meadow Rushes

Juncus gerardii, kjent som salt eng løper eller svart-gress rush, er en "graminoid" (som betyr gress-aktig) urt som vokser rundt saltmyrer, typisk ved høyvann linjen. Salt eng rushes kan vokse til å bli mellom 2 1/2 og 7 fot høy og har flate blader. Salt eng siv produsere brune blomster og en brun frukt som gir mat til myr pågå dyreliv. Anlegget er innfødt til det nordøstlige USA, men vokser som et brakkvann invaderende arter over det meste av den nordlige USA.

Cord Gress

"Cord gress" refererer til et bredt spekter av myr gress, både grov og glatt. Cord gress falle i slekten Spartina. Noen grove cordgrasses kan vokse til å bli like høy som 9 fot, mens glatt cordgrass Spartina alterniflora, også kjent som østers gress, vokser til ca 2 fot ved forfall. Cord gress er tolerant av et bredt utvalg av jordsmonn og temperaturer, og vokse fra Newfoundland til Texas. Cord gress vokser bare i high-salt myrer, da de ikke tåler lave oksygennivåer lave saltmyrer.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com