Hvordan identifisere Typer House Plants

March 18

Hvordan identifisere Typer House Plants


Det er viktig å vite hva slags hus plante du ha for å gi anlegget den fineste omsorg. Hvis du ikke kjenner de riktige vanning instruksjoner for anlegget ditt, kan du enkelt over- eller under vann anlegget og drepe den. Hvis du vet hva slags anlegg du har, er det enkelt å få all informasjon du trenger for å sikre at anlegget lever et godt langt liv.

Bruksanvisning

En Bestem formen på bladene. Er de ovale, kort, rund eller lang og tynn? Formen av bladene er en enkel måte å identifisere et hus plante. For eksempel har en engel-wing begonia vinkel blader med en vinge form.

2 Skriv ned fargen på bladene. De fleste forbinder anlegget blader med grønn farge, men det er mange nyanser av grønt. Er bladene hvit, gul eller grå?

3 Finn ut om planten har blomster. Hvilken farge er blomstene? Har planten blomstrer hele året eller bare av og til? Er blomsten blomstrer liten eller stor?

4 Ta hensyn til høyden på huset anlegget. Er anlegget høy og tynn, eller kort og bred?

5 Føl tekstur av bladene. De kan være glatt, ru eller gummiaktig. De fleste stueplanter har fine, medium eller kurs tekstur.

Hint

  • Hvis du går til en lokal barnehage for å identifisere anlegget, sørg for å ta et bilde.
  • Observer alle deler av anlegget. Noen planter ser mye likt, men blomstene kan være forskjellige farger - eller anlegget kan ikke ha blomster i det hele tatt.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com