Hvordan bygge en tre hylle Unit Trygg

January 27

Hvordan bygge en tre hylle Unit Trygg


Nøkkelen til å bygge en tre hylle trygt er å sikre at hylle kan bære mye vekt det kan forventes å bære, og kanskje til og med ganske mye utover det. En annen viktig komponent i den sikre gjennomføring av en tre hylle har på seg personlig verneutstyr som hansker og vernebriller. Disse enkle elementer, som så ofte ettertanker, kan være enormt verdifullt når en villfaren stykke tre streik fra overflaten av beskyttende briller. Ved å følge vanlig sikkerhetspraksis, er det mulig å gjennomføre en trearbeid prosjekt med minimal risiko.

Bruksanvisning

1 Bruk nødvendig sikkerhetsutstyr. Når du arbeider med elektroverktøy, er det ekstremt viktig å bruke heavy-duty, høy effekt, wraparound vernebriller som er vurdert til å tåle virkningen av et stykke villfaren tre eller metall. Jernvareforretninger bære slike vernebriller. Et par heavy-duty, skinn eller tøffe lerret arbeidshansker sikre riktig grep og hindre splinter og kutt fra skarpe tre.

2. Bestem høyden av tre hyller. Lay fire to-tommers-by-4-tommers-by-5-fot brett på bakken ved siden av hverandre. Disse vil være hjørnestøtte boards. Bruk en blyant for å markere de tre nivåene der du ønsker hyller på støtte styrene, noe som gjør den nederste hylle minst 4 inches fra gulvet og øverste hylle 4 inches fra toppen av styrene.

3 Ordne hylleplater på to støtteplater. Sett to av platene du har merket parallelt med hverandre på bakken, ca 3 fot fra hverandre. Lay tre to-tommers-by-4-tommers-by-3-fots styrer vinkelrett på den parallelle merket platene slik at toppen av hver tre-fotbrettet er i flukt med en markert hylle linje. Endene av 3-fot brett skal være i flukt med ytterkantene av de merkede styrene.

4 Fest sokkelen styrene til støtte boards. Koble hylleplater til to støtteplater ved hjelp av tre treskruer ved hver sammenføyning. Gjenta denne prosessen for det andre paret av 5-fot brett slik at du har to sett med hyller hjørnestøtter som ligner stiger.

5 Koble parene av støtte boards. Med hjelp av en assistent, står begge sett av støtter opp slik at de står overfor hverandre. Feste paret av støtteplater sammen ved å plassere to-tommers-by-4-tommers-by-2-fot plater mellom dem, i flukt med de ytre kanter; plassere en av de to-fot brett nær toppen og en nær bunnen på hver side. Fest disse styrene med treskruer.

6 Lay tre 1/2-tommers-by-3 fot-by-2-fots kryssfiner hyller på toppen av deres støtter. Fest dem med treskruer om nødvendig.

7 Finn trestendere i veggen mot der du ønsker å plassere hylle. Bruk en stud finder for å finne stendere, og markere sin posisjon med en blyant.

8 Fest hylle på veggen. Pre-bore hull inn i trestender, som sikrer at bore treffer heltre hver gang. Koble toppen av hylle til veggen ved å bore gjennom hyllen enheten og inn i de på forhånd boret hull med lange treskruer. Fest alle skruene godt, og gjenta prosedyren så mange ganger som ønskelig å oppnå en stram og tettsittende passform til veggen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com