Brunorange Worms på et Passion Plant

February 21

Brunorange Worms på et Passion Plant


Det er ingen overraskelse at en blomst like imponerende som pasjonsblomst ofte vert en like imponerende butterfly. Den oransje-brun orm du ser på din lidenskap anlegget kan være larven av agraulis butterfly. Dette trekkfugl sommerfugl finnes hovedsakelig i det sørlige USA, men av og til flits sin vei nordover inn i den sentrale delen av landet.

Agraulis Caterpillar, egg og Chrysalis

Den agraulis larven er en mørk brun-orange caterpillar med flere sorte pigger. Piggene forekommer med jevne mellomrom langs kroppen. Egg er gul og langstrakt og kan legges på noen del av lidenskap blomst vintreet. Dens puppen er spraglete brun og ligner et vissent blad.

Agraulis Butterfly

Voksen agraulis sommerfugler har et vingespenn mellom 2 1/2 og 4 inches ved at kvinner er større enn hannene. Øvre vinge overflater er lyse oransje med svarte flekker. Den forewing har tre sortpigmenterte hvite flekker. Under overflater av vingen er brun med strukket ut sølvhvite flekker. Kvinner har en tendens til å bli mørkere og har flere markeringer.

Life Cycle og vaner

Hunnene legger egg utelukkende på lidenskap blomst lianer og larver vil spise noe annet. Vanlige verts sorter er lilla lidenskap blomst, corkystem pasjonsblomst og gul pasjonsblomst i henhold til Florida State University. Flere generasjoner er produsert i en sommer og defoliation er en mulighet. Hunnene legger egg enkeltvis på blader, i nærheten av blader eller på stengler eller tentakler. Våren voksne migrerer nordover fra overvintring steder i Sør-Amerika for å mate på et bredt utvalg av nektar planter og legge sine egg.

Økende Passion Flower

Du kan vokse lidenskap blomster for agraulis butterfly enten fra frø eller som små planter fra hagesenter. Vines startet fra frø mest sannsynlig ikke vil produsere blomster i ca tre år. Du kan imidlertid fortsatt få larver fôring på bladene hvis andre nektarplanter er nær ved å tiltrekke seg voksne. Noen lidenskap blomst varianter bare spiselige frukter. Hvis du er interessert i å høste frukten du trenger et sted for xylocopa. De er de mest vanlige pollinatorer av pasjonsblomst. En av tre innlegg i hagen din kan tjene som et egnet hekkeplass for xylocopa.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com