DIY Elektrisk Junction Box

February 15

DIY Elektrisk Junction Box


Elektriske koblingsbokser inneholder ledninger kryss som gjør at ledningene i et hjem eller bygning for å få kontakt med hovedstrømforsyningen kommer fra det elektriske panelet. Koblingsbokser skjule elektriske koblinger og gi en grad av beskyttelse for kabling grensesnitt. Koblingsbokser er enkle å installere og er pålagt i henhold til lokale og nasjonale regler for elektrisitet.

Bruksanvisning

1 Punch boksens knockouts på hver side hvor en ledning skal passere, ved hjelp av nebbtang. Velg et sted hvor koplingsboksen skal plasseres og montere koblingsboksen på en stud eller bjelke med skruene som følger med den. Installer kabelkontakter i hvert hull og trekk til koplingsmutteren med en tang.

2 Skyv ledningene gjennom kontaktene og trekk ledningene fra innsiden av koblingsboksen. La 6 inches av ledningen hengende ut av boksen og skjære av overflødig å bruke diagonale tang. Trekk til skruene på hver kabelkontakt for å sikre ledningene.

3 Kle av 1/2 tomme av isolasjon på tuppen av hver ledning ved hjelp av en wire stripper. Samle like-fargede ledninger og vri dem sammen med klokken på spissen ved hjelp av en tang. Sett vridde ledninger inn i en wire mutter og skru ledningen mutteren med klokken for å stramme grepet. Dekke eventuelle uisolerte ledningen med flere svinger av elektrisk tape.

4 Skyv alle ledningene inn i koblingsboksen og forsegle koblingsboks med coveret. Fest dekselet på boksen med skruene som følger med boksen.

Hint

  • Pass alltid på at du har slått av hovedstrømkilden før du arbeider på noen ledninger.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com