Slik fjerner Pen Ink av mykt skinn

January 5

Slik fjerner Pen Ink av mykt skinn


Fordi skinn er et kostbart materiale, kan blekkflekker på skinn elementer forårsake ubehag. Enten flekken var forårsaket av en tilfeldig penn sveip eller en lekker penn, kan flekken bli permanent dersom den ikke behandles riktig. Selv om det kan ta litt arbeid, er det løsemidler som kan brukes til skinn enn vil effektivt fjerne blekkflekker fra det. Blekket flekken er mye lettere å fjerne ferskere det er så behandle flekker så snart de oppstår.

Bruksanvisning

1 Påfør 1-2 ts. rubbing alkohol til en hvit klut. Ikke bruk en farget klut som fargen kan overføre til skinnet.

2 Plasser klut på toppen av ink-farget skinn og trykk på alkohol i blekket flekken i fem til ti sekunder for å fukte den.

3 Vri kluten til en ren del og begynne blotting blekket flekken for å fjerne den fra skinn. Vri kluten ofte slik at du ikke overfører blekket tilbake på skinn. Fortsett blotting til du ikke lenger kan se blekkflekker.

4 La skinnet tørke helt og undersøke den for bevis på blekkflekker. Hvis noen av blekket fremdeles, fortsette å utslette den med alkohol-fuktet klut. Når flekken er borte, la skinnet tørke.

5 Bruk 1/2 ts. av skinn conditioner til en ren klut og massere det inn i skinnet til den forsvinner. La skinnet tørke før du setter deg på den eller bruker det. Ta kontakt med skinn conditioner emballasje for detaljerte programinstruksjoner.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com