Hvordan Bor et Water Well i South Carolina

March 11

Hvordan Bor et Water Well i South Carolina


Pleie- og drikkevann brønner og vanningsbrønner installeres av grunneiere som enten ikke er i stand til å koble til en offentlig vann tjeneste for drikkevann eller som ønsker å bruke grunnvann på sine plener og hager. I South Carolina, Bureau of Water i South Carolina Department of Health and Environmental kontroll styrer installasjon av bolig brønner. Avdelingens retningslinjer for installasjon av vann brønner gjør tillater og installasjonsprosessen grei. En grunneier kan installere vel personlig eller kan leie en South Carolina-sertifisert vel Driller å installere brønnen.

Bruksanvisning

Preparat

1 Send inn en melding om intensjonsavtale skjemaet til avdelingen og betale tillatelse avgift før installasjon av vann godt. Som i 2010, gebyret for en drikkevann brønn er $ 70 og gebyret for en vanning godt er $ 50. Innkalling til hensikt skjemaet er tilgjengelig for nedlasting på instituttets hjemmeside.

2 Varsle avdelingens lokale District Environmental Quality Control kontoret til dato for boreaktivitet på minst 48 timer før montering. Avdelingens hjemmeside gir en liste over telefonnumre for lokale kontorer. En representant for kvalitetskontroll kontoret kan besøke boligen i løpet av vel installasjonen for å utføre en inspeksjon.

3 Velg en installasjonsmetode for brønnen basert på posisjonen din og mobilisere utstyr og personell til eiendommen. Wells installert i sand, kan kystbyen South Carolina bli gravd bruker en hånd auger stund skal bores eller lei ved hjelp av en borerigg brønner i leire og steinrike områder. Brønnen boreren bør anbefale riktig installasjonsmetode for vann godt.

Installasjon

4 Følg South Carolina Vel Standards regulering. Siden South Carolina har svært forskjellig geologi i hele staten, vil brønnen dybde og utforming varierer basert på plasseringen av brønnen.

5 Sett i brønnen, slik at den slissede brønnsil strekker seg inn i grunnvannsspeilet og det faste brønnforingsrøret strekker seg gjennom hele området over vannspeilet.

6 Place sand i ringrommet rundt den slissede skjerm og strekker seg sanden i det minste to fot over toppen av skjermen.

7 Place omtrent to føtter bentonitt pellets over sanden og fylle de resterende ringrommet med fugemasse. Fullfør godt med et brønnhode, prøvetaking kran og sanitær segl.

8 Utvikle brønnen for å fjerne eventuell gjenværende sediment fra innsiden av foringsrøret. Bruke en pumpe eller øsekar for å fjerne vannet fra brønnen.

9 Desinfiser godt etter ferdigstillelse av brønnen. The South Carolina Vel Standards gi kriteriene for riktig desinfisering av brønnen.

Post-installasjon

10 Fest et identifikasjonsplaten til godt notering borenavn og lisensnummer, installasjonsdato, total brønndybde og casing dybde.

11 Fullføre en Water Well Record Form 1903 for godt og sende skjemaet til South Carolina Department of Health and Environmental Control. Vann vel oppgaver er tilgjengelig for nedlasting på instituttets hjemmeside.

12 Samle en prøve fra ditt drikkevann brønn med sampling kit fra institutt og har staten analysere prøven for koliforme bakterier. Kostnaden for koliforme test er inkludert i den tillater gebyr for drikkevann brønner. Hvis du mistenker at flere miljøgifter er til stede, kan avdelingen utføre ytterligere testing av vannet som nevnt på nettsiden.

Hint

  • Finn en kvalifisert godt borer ved å be om en liste over kjente borere fra South Carolina Department of Health and Environmental kontroll eller South Carolina Department of Labor, lisensiering og forskrift.
  • Be om et pristilbud fra flere borere før du begynner prosjektet.
  • Før du leier en driller, be om lisensnummer og klasse. Klasse A borer har mest erfaring og kunnskap, mens klasse D borer har minst og krever tilsyn.
  • Sørg for at plasseringen av godt din følger retningslinjene som er angitt i avsnitt E of South Carolina Vel Standards.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com