Keramisk topp komfyr Rengjøring

March 11

Keramisk topp komfyr Rengjøring


Utlån et elegant og moderne utseende til ditt kjøkken, keramiske komfyrtopper er enkle å rengjøre og vedlikeholde. Holde komfyr ren er ikke bare viktig for hygieniske årsaker, men også for å sikre at det varer i mange år framover. Søl og spruter fra matlaging er vanlig, men rask handling og rutine omsorg gjøre disse komfyr topper enkle å vedlikeholde generelle. Med noen få elementer du kanskje allerede har hendig, kan keramisk komfyr topp ser ut som du nettopp kjøpt den.

Bruksanvisning

1 Tørk av koketopp etter bruk og når den er avkjølt, for å fjerne smuler og fett spruter. La koketopp fem til ti minutter etter tilberedningen for å kjøle for å unngå å bli brent. Bruk en ren, myk, fuktig klut eller svamp.

2 Tørk opp søl umiddelbart, og gir koketopp er kjølig nok til å gjøre det. En ren, fuktig klut eller svamp bør gjøre triks.

3 Rydd opp sta fett og andre sta flekker ved sprinkling natron over dem og skrubbing med en ren klut eller svamp. Den natron fungerer som en mild slipemiddel, men er mye mildere enn å bruke skurepulver.

4 Rengjør komfyren toppen grundig med en keramisk komfyr-top renere eller mild oppvaskmiddel som trengs, og pass på å tørke ned hele overflaten brennere og alle. Sørg for å bruke en ren klut fuktet med rent vann for å hjelpe skylle bort såpe rest. Tørk opp overflødig fuktighet med en ren, tørr klut for å forhindre vannflekker.

5 Gjenopprett glansen til brennerne med en ren klut dyppet i hvit eddik.

Hint

  • Unngå bruk av sterke kjemikalier og skure på keramisk komfyr topp for å unngå å skade den. Følg produsentens anbefalinger for foreslåtte rengjøringsmidler og omsorg.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com