Hvordan Gjør om en Galley Kitchen

January 11

Hvordan Gjør om en Galley Kitchen


Remodeling en bysse kjøkken kan innebære endring av farger, materialer eller planløsning fotavtrykk. Legge effektiv kabinett og skuff plass, hvitevarer og mer lys kan hjelpe. Men åpne bysse kjøkken i en L-form eller U-form kan være et bedre valg. Evaluere prosjektet fra standpunktet om å øke hjem verdi over tid. Du ønsker å hente inn din investering i makeover, så skaper en ideell utfall som vil være behagelig fem eller 10 år fra nå. Spør om de to tellerne parallell hverandre for å danne bysse skape en innbydende arbeidsplass for kokken.

Bruksanvisning

1 Vurdere måter å gjøre en bysse kjøkken ser moderne. En mørk plass innredet med utdatert inventar og skap vil trekke fra hjemmet appell. Vurdere å legge en lang rad med vinduer på en yttervegg for å gi mer naturlig lys. Se på high-end skap som kan fungere bedre enn gamle partikkel bord skap, for eksempel. Gjennomgang materialer som granitt fliser for benkeplater og underskap med dype skuffer.

2 Installer skap med elegant maskinvare. Bruk kirsebær skap med glatte dører og skuffefronter streket av glatte sateng nikkel trekker. Bli kvitt rotet, countertop apparater og diverse elementer i full størrelse. Planlegg et lagringssystem som holder benke rent og ryddig. Installer en anretning system i en back inngang eller bod for å frigjøre kjøkken lagring.

3 Installer godt utformede apparater og en ny vask. Kjøp rustfritt stål, som går med en hvilken som helst maling farge eller beis. Installer en vask som vil holde dype potter og en høy, buet kran for å tillate vaske store potter lett i vasken plass. Kjøp en restaurant-kvalitet rustfritt gass rekkevidde å lage et gourmetkjøkken. Husk at dyktige kokker bruker gass til matlaging fordi det opprettholder en jevn temperatur i matlaging.

4 Legg til ny belysning og lyse gulvplass. Hang lysene langs de parallelle tellere av en bysse kjøkken eller bruk dempet belysning overhead. Lag jevn belysning på hvert punkt på kjøkkenet, fordi en bysse kjøkken - spesielt en med få vinduer - kan bli mørk og deprimerende. Bruk hvite fliser på gulvet for å reflektere mer lys i den trange plassen.

5 Flytt en del av en disk er underskap til en annen vegg. Bruk mellomrom fra en nærliggende spisestuen eller stuen for å innlemme i et lite kjøkken. La den viktigste telleren vask av byssa kjøkken på plass, for eksempel, og kuttet tilhørende parallell disken i to. Bruk en annen vegg i nærheten for gulv-til-tak-skap. Gjør kjøkkenet mer av en U- eller L-form for å legge ekstra bredde og en bedre trafikkmønster.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com