Er Løvetann Greens det samme som Collard Greens?

December 12

Er Løvetann Greens det samme som Collard Greens?


Løvetann greener er ikke det samme som grønne grønnsaker. Løvetann greener anses å være spiselige ville greener. Havard, noen ganger bare kalt kålen, er en kultivert bladrike grønnsaker relatert til brokkoli, grønnkål og kål, selv om de ikke danner hoder som kål gjør.

løvetann

Løvetann greener er svært næringsrik. Selv om lederne kan spises også, er det bladene som oftest brukes i hverdagen matlaging. Løvetann greener inneholder store mengder vitamin A og C, samt jern og kalium. De er lave i kalorier og har en skarp, syrlig, litt bitter smak.

kålen

Havard er medlem av kål familien. De er høy i beta-karoten, kalsium og fiber og lite kalorier og fett. Kålen er også rik på antioksidanter. Som løvetann greener, de har en litt bitter smak. Best-tasting bladene er unge og friske.

høsting

Løvetann greener er best høstet før blomstene kommer til syne. Den yngre bladene, jo mer øm de er. Dette kan være så tidlig som slutten av vinteren, når snøen er fortsatt på bakken. Ikke plukke løvetann greener på steder der kjemisk ugrasbekjempelse produkter kan ha blitt brukt i det siste, for eksempel langs veikanter eller på offentlige steder. Vask dem godt før koking.

Kålen vokse på uspiselige stengler. Bladene skal rykkes av stilkene. Velger blader fra bunnen av anlegget oppfordrer anlegget for å holde produsere nye blader. De kan høstes når som helst, men de yngre bladene er mest anbudet. Eldre blader får woody og veldig tøff. Smaken blir bedre etter en frost, så de er noen ganger ikke høstes før etter et lett frost.

Bruker

Løvetann greener kan bli stenket på salater og brukes i supper eller smørbrød. De kan være litt tøff hvis ikke plukket tidlig nok, så mange kokker kok dem i vann til de er møre. De kan også brukes til å lage te, eller tørket. Tradisjonelt har løvetann blader blitt brukt som et vanndrivende.

Havard er også brukt i supper og salater, eller de er kokt og servert som en siderett med en dash av smør. De er tøffe greener og må kokes i lang tid - opptil en time i noen tilfeller. Fjern midt venen og stem før matlaging dem.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com