Hvordan Grav og Hell en Betong Post fotfeste

February 7

Hvordan Grav og Hell en Betong Post fotfeste


Hvis du ønsker å bygge et gjerde eller en annen struktur som innebærer å skape stabile innlegg, er det viktig å grave og hell et innlegg fotfeste riktig. Hvis du setter en trestolpe direkte ned i bakken vil det sannsynligvis skifte enkelt og råtne bort raskt. Selv metall innlegg vil ruste hvis begravet i jord og de også er sannsynlig å komme løs raskt hvis de fundamenter ikke er gravd og helles rett. Her er noen tips om hvordan å grave og hell en gjerdestolpe fotfeste.

Bruksanvisning

1 Grav et innlegg hull for tapping av betong som er ideelt minst en fot dyp. Innlegg hulls diggers er verktøy som er laget spesielt for formålet, men du kan bruke en smal spade, også. Dybden av hullet vil avhenge av størrelsen av innlegget, og hvor mye støtte den vil trenge å håndtere.

2 Vanngjerdestolpen hullet for å fukte bunnen slik at vannet i betongblandingen ikke blir kjempe opp med tørr jord for fort en gang strømmet.

3 Du kan blande din egen betong ved å kombinere sand, Portland sement og vann eller kjøpe noen av de ferdiglagde sementblandinger på markedet.

4 Tilsett vann til en betongblanding for å fremstille en tykk konsistens, og for å fylle bunnen av hullet.

5 Trestolper skal skrus fast til metallbeslag gjort for å synke innlegg. En gang er festet, vil maskinvaren bli satt inn i hullet, og resten av betongen kan helles for å fylle hullet. Innstilling av tre direkte inn i våt betong er ikke en god idé som det vil trolig råtne raskere med direkte kontakt til vann-beholder sement og jord. Også, hvis du skru maskinvaren til foten av innlegget vil det bli lettere å bytte ut post om over tid du trenger for å erstatte det.

6 Når innlegget ditt er satt på plass, kan du bruke et nivå for å sikre at det er vinkelrett på bakken. Deretter fylle ut eventuelle gjenværende betong. Du kan glatte toppen med hva overflate du ønsker eller la den øverste par inches under grunnlinjen til å fylle med jord slik at betongen forblir usett.

7 Siden du ikke lage en fin overflate med betong, trenger du ikke å mase med forsiktig tørkemetoder du bør bruke på gangveier og andre utsatte sementoverflater. Men det er fortsatt en god idé å holde jorda rundt sement fotfeste i et innlegg hull fuktig for noen dager for å holde betongen fra å sette opp for fort og sprekker.

8 Det er ikke vanskelig å sette et innlegg i en solid betong fotfeste. Hvis du graver og helle gjerdestolpe fotfeste akkurat det skal være sterk og langvarig.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com