Hvordan bygge en gips Jack

October 23

Den gjennomsnittlige ark med gips er 4 fot med 8 meter og veier mellom 75 og 100 pounds, avhengig av type materiale som brukes. Vanligvis er det laget av gips, som er laminert mellom to ark av ullpapp. En gips jack kan gjøre det mye lettere å løfte ark med gips over hodet og fest dem mens du spikeren arkene til takbjelker. En gips jack kan bygges raskt med skrap materialer som du sannsynligvis har rundt i huset og vil bare ta 15-30 minutter å bygge.

Bruksanvisning

1 Mål en av de to-tommers med 4-tommers tre pigger med et målebånd og kutte en to-fots lengde. Lå 2 fot stud i en 90 graders vinkel på tvers av enden av tappen 8 fot, sentrert over lengre stud. Den smale siden av 2 fot tappen bør legge til og med slutten av 8 fot stud.
Se bildet nedenfor for et eksempel på hvordan det vil se ut når det står ferdig.

2 Nail den to-fots stud til 8-fots stud med innramming spiker og en hammer. Bruker et par spiker på hver side for å feste stenderne slik at de ikke falle fra hverandre under bruk.

3 Plasser skrap av tepper over smale enden av resterende 2-tommers med 4-tommers stud slik at teppet er enda på begge sider og spikre tepper til stud med møbeltrekk stifter. Nail tepper om hver 6 inches, slik at det ikke løsner samtidig som brukes.

4 senter teppebelagte tappen over den motsatte ende av 8-fots tappen fra den siden hvor man spikret to-fot stud. Forleng teppebelagte stud ca 1/4 til 1/2 tommers utover slutten av den 8-fots stud og bruke rammer spiker til å feste stenderne.

5 Bruk gips jack ved å løfte den ene enden av gips opp med 6-fots teppebelagte slutten av jack og kiler to fot delen mot gulvet mens noen holder den andre enden av gips opp. Når du har en side løftet opp med kontakten, kan du spikeren av den andre enden uten å måtte bære hele vekten av gips.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com