Hvordan kan jeg stoppe min Vannmeloner Fra Rotting på Vine?

January 9

Hvordan kan jeg stoppe min Vannmeloner Fra Rotting på Vine?


Sommer grilling og camping turer ville ikke være den samme uten modne, saftige vannmeloner. Vannmelon er aktet posisjon som en sommer frukt rettferdiggjør noen panikk eller ødeleggelser som kan følge etter å finne råtne rinds i melon patch. Kjent som slutten blomstre råte, er vannmelon råtnende sannsynlig på grunn av kalsium og andre næringsstoffer mangler, og for mye eller uregelmessig vanning. Hvis du har opplevd slutten blomstre råte, er sannsynligheten for å si farvel til råtnet vannmeloner i år er stor. Men hvis du tar flere skritt neste år, vil det sikre en vellykket avling.

Bruksanvisning

1 Test jorda for næringsstoffer mangler eller pH ubalanse ved hjelp av en jord test kit. Finn jord test kits på hagesentrene eller be om en fra din lokale universitet forlengelse kontor.

2 Korriger jord i samsvar med testresultatene i høst eller vinter før neste vekstsesong. Vannmelon foretrekker en pH mellom 6,0 og 7,0. Dersom pH er for lav, legger den anbefalte mengden hage kalk. Lime vil legge kalsium. Dersom pH-verdien er for høy, blande opptil 25 prosent kompost i jorden. Kompost vil hjelpe sandet å beholde fuktighet og næringsstoffer bedre og vil legge til næringsstoffer som nitrogen og kalium.

3 Linje bakken av vannmelon lappen like før planting med biologisk nedbrytbar svart plast mulch lag med laken. Folien vil bidra til å forhindre råte ved å holde meloner fra berøre våt jord for lengre perioder av gangen. Skjær ut tre-tommers diameter hull hvor vannmeloner vil bli plantet. Space vannmelon frø minst 12 inches fra hverandre for å hindre råte på grunn av tett dyrking. Et annet alternativ er å suspendere voksende meloner fra et gjerde eller espalier ved hjelp av garn eller nylon.

4 Vann vannmeloner med en regimented rutine, for eksempel to ganger i uken med sprinkler, unntatt under regnfull perioder. Vannmeloner trenger omtrent en tomme av vann en uke. Ikke la jorda forbli soggy i lange perioder, men ikke la det tørke ut heller.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com