Dawn oppvaskmiddel for Fleas & Lawn Care

August 15

Dawn oppvaskmiddel for Fleas & Lawn Care


Lopper er velkjente små skadedyr som vraket ødeleggelse i hjemmene til katt og hundeeiere. Heldigvis er det mange ikke-kjemiske baserte metoder for å kontrollere lopper i og utenfor hjemmet, blant annet ved hjelp Dawn oppvaskmiddel. Selv om Dawn er en umiddelbar middel for lopper på kjæledyret, betyr det ikke frastøte lopper på lang sikt og gjenta behandlinger kan være nødvendig.

Dawn oppvaskmiddel for Lopper på kjæledyr

I stedet for å bruke skadelige insektmidler på hunder og katter for å drepe loppene, kan pet eiere i stedet velger å bruke Dawn oppvaskmiddel. Ifølge Cooperative Extension System i Alabama, er det bare å legge noen dråper av flytende Dawn oppvaskmiddel til et varmt bad for å vaske kjæledyret vil drepe loppene umiddelbart. Pet skal få lov til å sitte i Dawn bad blandingen i ca 10 minutter før skylling. Husk å skylle godt for å fjerne all såpe fra kjæledyr. En oppfølging behandling kan være nødvendig hvis det er en infestation i hjemmet eller verftet.

Dawn oppvaskmiddel for Loppene i Lawn

Dawn oppvaskmiddel er også nyttig for å drepe loppene som lever i din hage. Killing lopper i gården er et viktig skritt i behandling av et angrep, som rett og slett å la en pet tilbake inne fra utendørs kan bringe en ny befolkning inn i hjemmet. For plen behandling, bland noen dråper Dawn oppvaskmiddel med vann og spray det på plenen. Denne behandlingen kan også gjentas månedlig som en loppe forebyggende metode.

Lawn Care å redusere Loppe populasjoner

Regelmessig plen vedlikehold vil bidra til å forhindre fremtidige loppeangrep oppstår. Det er viktig å regelmessig klippe plenen. Velholdte, klippet plener tillate mer sollys å nå jorden. Når sollyset varmer jorden, dreper det loppe egg og larver. Dette bidrar til å redusere og kontrollere loppebestanden i gården. Det bør også bemerkes at maur vil også spise loppelarver og egg.

Dawn oppvaskmiddel for Fleas i hjemmet

Noen få dråper Dawn oppvaskmiddel kan også blandes i en sprayflaske og sprayet inn i problemområder i hjemmet, for eksempel på tepper eller kjæledyr senger. Men noen Dawn produkter, for eksempel Dawn med blekemiddel, kan forårsake misfarging. Videre vil den etterlate en såperest, spesielt hvis for mye såpe anvendes i blandingen. Regelmessig støvsuging og vasking kjæledyr senger i varmt vann er et alternativ som også kan være effektive i bekjempelsen av loppeangrep i hjemmet.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com