Hva å bruke på Redwood Siding for å holde det ser New

August 11

Huseiere har en rekke ytterkledning materialer for sine hjem. Naturlig tre ytterkledning, slik som redwood, er et vanlig valg på grunn av sin attraktive rød-brun farge, naturlig utseende og langvarig karakter. Redwood krever jevnlig vedlikehold for å holde det ser ny, men. En rekke utførelser benyttes for å bevare både overflatens utseende, så vel som den strukturelle integritet av trevirket.

Om Redwood Siding

Redwood gir mange fordeler som en ytterkledning materiale. Den naturlige rødlige fargen passer godt inn i skogkledde omgivelser og gradvis forvitrer til en grå farge. På noe tidspunkt i aldringsprosessen, er det mulig å bevare den fargen du liker ved å bruke en sealer. Med regelmessig vedlikehold kan redwood ytterkledning vare opp til 30 år. I tillegg gir redwood ytterkledning god lydisolasjon til hjemmet ditt, muffling lyden av regn, hagl og vind. Redwood krever re-maleri eller re-flekker hver 3 til 5 år, ifølge 1stVinylSiding nettstedet.

Redwood Siding Problemer

Konstant eksponering for ultrafiolette stråler fra solen kan forverres redwood ytterkledning, uttørking veden og gjør den sårbar for miljøskader. Mugg kan ofte vokser på tre flater, forlater mørk, misfarging. Dette mugg vekst kan fjernes med husholdningsklor eller oksalsyre, som er tilgjengelig på jernvareforretninger. Iron negler kan også ruste og misfarge tre ytterkledning. Bruk av aluminium, rustfritt stål, eller god kvalitet varmeforzinkede negler.

Rengjøring Redwood Siding

Regelmessig rengjøring av overflaten av redwood med vann vil fjerne skitt på overflaten og flekker fra treet sap. Høytrykksvask er ofte brukt på ytterkledning, men bør gjøres nøye for å unngå grop tre og løsner ytterkledning fra sin posisjon. Leie en trykk-vask selskap erfaring i å arbeide med tre ytterkledning materialer. Hvis du forsøker å rengjøre ytterkledning selv, bruker et lavtrykk innstilling på sprøyta.

oljing Redwood

Kokt linolje blir ofte brukt til å ernære redwood og gi en attraktiv glans på overflaten av materialet. Disse oljer har en tendens til å favorisere veksten av mugg, imidlertid, og anbefales ikke. Linolje er noen ganger lagt til oljebasert maling for å forbedre inntrengning og legge fuktighet til tre, i henhold til Bill og Kevin Burnett på Inman nettstedet.

Transparent Flekker

Transparente beiser bidra til å bevare den naturlige farge og integritet av veden uten å endre farge. De er lett farget for å forsterke den naturlige utseendet på tre samtidig beskytte overflaten mot UV-stråler og mugg, for å holde redwood ytterkledning ser ny. Unngå bruk av lakk eller polyuretan belegg som sprekker og skrelle med eksponering for elementene og skape et dårlig inntrykk på veden.

Maleri Redwood Siding

Maleri tre ytterkledning tilbyr et godt beskyttende belegg for redwood ytterkledning og bidrar til å eliminere mugg vekst. Oljebasert anbefales å redwood ytterkledning som disse beskytter treverket bedre enn latex maling som danner en tykkere belegg over skogen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com