Hvordan Paint Skap med HVLP Sprayer

July 17

Hvordan Paint Skap med HVLP Sprayer


Maleri skap med en HVLP sprøytepistol, vanligvis kjent som en kopp pistol, vil gi deg den beste finish mulig. Dette er den metoden som brukes av de fleste fagfolk fordi den bruker mindre maling enn andre programmer og herder til en glatt overflate. I motsetning til andre påføringsmetoder som bruker tyngre strøk, HVLP våpen tillate deg å påføre malingen i tynne strøk. Denne metoden kan ta litt øvelse, men det er ikke vanskelig å plukke opp, selv om du ikke har noen tidligere maleri erfaring.

Bruksanvisning

1 Fjern dørene fra skap og alle metall inventar, inkludert hengslene, ved hjelp av en skrutrekker.

2 Sett på en respirator og grundig slipe flater av skap som du vil være maleri. Bruk en palm slipemaskin med 150-sandpapir for å få alle de flate områdene, og en pussekloss i kriker og kroker. Fukt en klut i aceton og tørk ned skap for å fjerne alt støv og annen forurensning fra overflaten.

3 Tape av omkretsen av skap og alle rundt møbler bruker malere tape og maskeringspapir.

4 Legg den nødvendige mengden av maling for skap i en malingsblande kopp og sakte legge vann til maling for å tynne den ut. Bland malingen grundig med en maling røre som du legger vannet. Bruk ikke mer enn 10 prosent maksimal vann, eller det vil kjøre. Det tar ca 15 til 25 sekunder for at malingen helt kjørt av malingen oppsikt hvis du dyppe den i maling og løft den ut.

5 Plasser en maling sil i sprøytepistolen kopp og hell tynnet ut maling i silen. Sett lokket på koppen og sett pistolen i luften kompressoren slangen. Juster lufttrykket og maling fôr i henhold til pistolen instruksjon og spray en skrap stykke papp. Finjustere spray ved behov og sørge for at malingen er sprøyting riktig.

6 Spray skap og dører med fire eller fem lette strøk med maling, holder tuppen av pistolen en konsekvent 6 til 8 inches fra overflaten du sprøyting. La malingen tørke helt mellom strøk og over natten når du er ferdig.

7 Fjern all tape og maskering papir og erstatte dører og maskinvare til skap.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com