om Chickweed

April 25

Sjansene er du har sett Chickweed vokser i plenen, og etter beundrer sarte blomster, plukket den og kastet den. Chickweed er svært produktive, spesielt om våren når de høyere blomstene er ikke rundt å stenge ute sollys. Mens det imidlertid er ansett som en luke, er det også en urt, og kan anvendes som sådan.

Definisjon

Chickweed er faktisk en urt som startet som et ugress i Europa og har blitt naturalisert over hele verden. Det er så kalt fordi det er en favoritt mat av kyllinger. Chickweed er en årlig, noe som betyr at anleggets levetid er over i ett år, og plantene for neste år kommer fra frø, enten selv seeded ved anlegget eller sydd i av gartner.

Egenskaper

Chickweed vokser fra 3 til 8 inches høy, og plantene vil matten presses sammen og vokse til omtrent 16 inches lange. Bladene, som har glatte kanter, er ikke mer enn 1 tomme lang og kan være så kort som? Tommer og alltid vokse parvis rett overfor hverandre på stammen. Stammen i seg selv er ikke glatt, ha en linje av hår som dekker hele lengden. Blomstene selv er petite, måler bare 1/8 tommers over. De er hvite med fem kronblad, noe som gir dem en stjerneform. Direkte under kronbladene er fem begerblad, som ser ut som blader, og vokser så lenge kronbladene.

typer

Det finnes flere ulike typer chickweed, hver med sin egen endring på de generelle funksjoner, og alle av dem er spiselige. Felles chickweed har blader med stilker, har stjerne chickweed blader uten stilker og mus-ear chickweed har grove hår.

Bruker

Felles chickweed samt stjerne chickweed kan spises rå i salater eller kokt akkurat som spinat, i ca fem minutter. Mouse hår chickweed er litt tøft å spise rå. Det må bli kokt. Chickweed er en utmerket kilde til vitaminer og mineraler, inkludert A, D, B kompleks, C, rutin. jern, kalsium, kalium, fosfor, sink, mangan, natrium, kobber, og silika.

problemer

Vær forsiktig når du plukker chickweed. Det er giftige planter som vokser på samme måte, men har forskjellige egenskaper. Spotted Spurge stier langs bakken og har de samme blad egenskaper, men har forskjellige blomster, og hvis du bryter stammen, vil du få en melkeaktig saft. Sammenfiltret doorweed, også kjent som ovale-blad knotweed, stier også langs bakken, men bladene er ikke overfor hverandre - de veksler opp stammen én etter én.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com